• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Van Gils

Van Gils Parfums, het enige mannenparfummerk van Nederlandse bodem, staat al decennia lang garant voor mannelijke, stijlvolle en karakteristieke geuren. Van Gils Parfums biedt mannen met de geurlijnen ‘STRICTLY FOR MEN’, 'BETWEEN SHEETS', 'FROSTED' en de nieuwste geurlijn 'LIVE' voor elke gelegenheid een passende geur. Met de uitstekende reputatie voor kwaliteit en design, reflecteren de geuren de tijdloze en karakteristieke stijl van Van Gils.

 

 
Van Gils parfum is tijdloos

Lekker ruiken geeft een boost aan het zelfvertrouwen en het kan iemand zelfs aantrekkelijker maken. Toch is parfum heel persoonlijk, het is de kunst om een geur te vinden die bij u past en die ook uw omgeving aanspreekt. Iedere huid vraagt om een andere geur en soms gaat de voorkeur uit naar een andere uitvoering dan parfum, zoals Eau de Toilette of aftershave. Een goede geur is tijdloos en het ontwikkelen van een perfect aroma vraagt vakkennis. Wat iedereen graag wil is een karakteristieke, stijlvolle en intense geur die u laat genieten van het hier en het nu. Van Gils parfum kan dat.

Het vakmanschap van Van Gils

Van Gils is een merk van Hollandse bodem. In de jaren ’50 begon Hermiel van Gils met het gelijknamige kledingmerk, wat al snel uitgroeide tot een vooraanstaand mode label. De kledinglijn groeide verder en er werd een heerlijke geurlijn naast ontwikkeld: Van Gils Strictly for Men. Ook hiermee oogstte Van Gils succes. De geurlijn werd uitgebreid met drie stoere mannelijke geuren voor de moderne man. Waar de kledinglijn zijn succes dankt aan het oog voor kwaliteit en design, laat Van Gils hier het reukorgaan zijn werk doen. De tijdloze en karakteristieke stijl van de Van Gils parfums vallen zeer in de smaak.

De juiste geur voor iedere man

Van Gils parfum is nog steeds een vooraanstaand Nederlands parfummerk. De geuren worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Live, Frosted, Between Sheets, Basic Instinct en Strictly for Men, laten een echt Hollands aromatisch vakmanschap zien. De verschillende geuren van Van Gils zijn er niet alleen in een parfum uitvoering. Ook een Eau de Toilette, showergel, aftershave, deodorant of een giftset behoort tot de mogelijkheden bij Douglas. Neemt u eens een kijkje bij de verschillende opties. Wat u ziet en ruikt, zal u zeker bevallen. Van Gils weet meerdere zintuigen te strelen.