Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Van Gils

(46)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Van Gils geuren zijn tijdloos

Lekker ruiken geeft een boost aan het zelfvertrouwen en het kan iemand zelfs aantrekkelijker maken. Toch een geur heel persoonlijk, het is de kunst om een geur te vinden die bij u past en die ook uw omgeving aanspreekt. Iedere huid vraagt om een andere geur en soms gaat de voorkeur uit naar een andere uitvoering dan parfum, zoals Eau de Toilette of aftershave. Een goede geur is tijdloos en het ontwikkelen van een perfect aroma vraagt vakkennis. Wat iedereen graag wil is een karakteristieke, stijlvolle en intense geur die u laat genieten van het hier en het nu. Van Gils kan dat.

Het vakmanschap van Van Gils

Van Gils is een merk van Hollandse bodem. In de jaren ’50 begon Hermiel van Gils met het gelijknamige kledingmerk, wat al snel uitgroeide tot een vooraanstaand modelabel. De kledinglijn groeide verder en er werd een heerlijke geurlijn naast ontwikkeld: Van Gils Strictly for Men. Ook hiermee boekte Van Gils succes. De geurlijn werd uitgebreid met drie mannelijke geuren voor de moderne man. Waar de kledinglijn zijn succes dankt aan het oog voor kwaliteit en design, laat Van Gils hier het reukorgaan zijn werk doen. De tijdloze en karakteristieke stijl van de Van Gils geuren vallen zeer in de smaak.

De juiste geur voor iedere man

Van Gils is nog steeds een vooraanstaand Nederlands merk. De geuren worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Live, Frosted, Between Sheets, Basic Instinct en Strictly for Men, laten een echt Hollands aromatisch vakmanschap zien. De verschillende geuren van Van Gils zijn er niet alleen in een parfum uitvoering. Ook een Eau de Toilette, showergel, aftershave, deodorant of een giftset behoort tot de mogelijkheden bij Douglas. Neemt u eens een kijkje bij de verschillende opties. Wat u ziet en ruikt, zal u zeker bevallen. Van Gils weet meerdere zintuigen te strelen.