Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van douglas.nl.
Verberg deze melding
Resultaten verfijnen
Merken
Prijs
-
Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 .. 24

Stijlvolle damesgeuren voor iedere vrouw

Wanneer u een aantrekkelijke outfit heeft samengesteld uit leuke modieuze kleding, trendy schoenen en mooie accessoires, dan maakt u met een goed gekozen parfum, eau de toilette of andere aantrekkelijke luchtjes uw verschijning en uitstraling helemaal compleet. Of u nu op zoek bent naar een dames parfum of een eau de toilette met een geraffineerde geur die lang zijn oorspronkelijke aroma vast kan houden, voor iedere vrouw is er wel een perfect luchtje beschikbaar!

Heerlijke dames parfum voor een goede persoonlijke verzorging

Bij uw persoonlijke verzorging kunnen een goed dames parfum en andere damesluchtjes een belangrijke rol spelen. Wanneer u gebruik maakt van een geur die past bij uw huidtype en de gelegenheid, dan zult u merken dat anderen plezierig reageren op uw aanwezigheid. Een goede geur is aangenaam, goed gedoseerd en niet te sterk. Van een echt kwaliteitsmerk mag u natuurlijk verwachten dat damesgeuren hun specifieke kenmerken vasthouden. Specialisten hebben al hun kennis gebruikt om een modern aanbod te kunnen samenstellen vanuit de filosofie dat geen vrouw hetzelfde is en dat iedere gelegenheid om andere damesluchtjes vraagt. Dit heeft geleid tot een collectie geuren voor dames die uniek en veelzijdig is!

Altijd een onweerstaanbare dames parfum

De parfums uit de online shop van Douglas zijn gemaakt met de belevingswereld van eigentijdse dames in gedachten. U vindt in de collectie zowel een verfijnde geur voor op uw werk, als voor na het sporten. En ook voor speciale gelegenheden kunt u ervan op aan dat u in het assortiment wat zwaardere damesgeuren kunt vinden met een extra luxueus aroma dat bijvoorbeeld past bij een elegante avondjurk en een chique omgeving.

Bij de online shop van Douglas kunt u een keuze maken uit exclusieve damesgeuren voor verschillende situaties waarin een charmante vrouwelijke uitstraling gewenst is en gewaardeerd wordt. Uw parfum wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples!