Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

(0)
Mineral Sunscreen Baby & Kids Factor 50
Zonnespray

100 ml
€ 24,99
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
We laten je graag per e-mail weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.
Art-Nr.1178433

"Vernieuwde formule! Naïf Minerale Zonnebrandspray SPF50 biedt direct hoge UVA- + UVB-bescherming voor de huid van baby & kids. Doordat we gebruik maken van een minerale filter is er geen inwerktijd en kun je dus gelijk naar buiten. Ideaal. Ook zijn de producten water-resistent. Na het zwemmen wel weer even smeren graag. 
 
 Hoe werkt nu precies een minerale UV-filter? 
 Mineralen als zinkoxide leggen een laagje op de huid dat de zonnestralen weerkaatst. Ideaal voor de gevoelige huid van baby & kids. Wel kan zinkoxide van nature een uitdrogend effect hebben op de huid. Daaromis de Naïf zonnebrand gemaakt met natuurlijke oliën die de huid hydrateren en soepel houden. Voor optimale bescherming is Naïf minerale zonnebrandcrème deels verrijkt met een chemische UV filter. Minimale impact, maximale bescherming. Tip van ons: Mocht de huid droog aanvoelen, kan er na een zonnige dag na het wassen nog worden nagesmeerd met after sun of een hydraterende crème. 
 
 Het is belangrijk de spray goed te schudden, zodat de zinkoxide zich kan mengen met de oliën. Shake, shake, shake it! 
 
 We adviseren baby’s met name het eerste jaar zoveel mogelijk uit de zon te houden. Mocht het toch voorkomen, is Naïf Zonbescherming ook veilig te gebruiken voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s. Alle producten van Naïf zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, vegan en dermatologisch getest. Ook is alle zonbescherming koraalvriendelijk en bevat het geen microplastics. Koraalvriendelijk betekent voor ons dat we de volgende ingrediënten niet gebruiken: oxybenzone, octinoxate, octocrylene, avobenzone. 
 
 Zonbescherming tips:
 Sun smart! Optimale zonbescherming gaat verder dan het gebruiken van zonnebrandcrème. Daarom hebben we nog een aantal tips: 
 
 - Smeer genoeg zonnebrandcrème, anders kan de factor niet worden gegarandeerd
 - Vergeet de meestgemiste plekken niet: oren, neusvleugels, onderkant haarlijn, tenen en voeten 
 - Ook met zonnebrandcrème wil je de zon vermijden tussen 12.00-15.00 uur 
 - Een hoed met nekflap, een zonnebril, een UV-shirt, een parasol - geen overbodige luxe tijdens een zonnige dag 
 - Smeer iedere twee uur en na het zwemmen opnieuw 
 
 "

100 ml