Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

(2)
SunDelicious Sun Spray High Protection SPF30 face and body
Zonnespray

150 ml
€ 29,50
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1091994
Product typeSpray

NUXE - Delicious Sun Spray High Protection SPF30 face and body

NUXE Sun - Zonnespray SPF30: een hemels cleane*, hoge bescherming!
Deze Zonnespray SPF30 beschermt gelaat en lichaam tegen de zon en respecteert tegelijk het leven in zee. Het gepatenteerde** filterende complex biedt een bescherming met een breed spectrum tegen UVA/UVB en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

 

De vederlichte textuur hydrateert en dringt meteen in om de bruine kleur te laten stralen. De huid is zacht, zonder vettig of kleverig laagje, alsof er niets op zit. 

Het dromerige parfum met toetsen van Zoete Sinaasappel, Tiarébloem en Vanille is een onweerstaanbare uitnodiging om volop van de zomer te genieten.

 

Onze verbintenissen van NUXE Sun: 

  • Clean* formule, niet giftig voor het ecosysteem in zee (getest op algen, koralen en bacteriën die representatief zijn voor het leven in zee). 
  • Het packvoordeel: Dankzij NUXE vernieuwend ON/OFF-pompsysteem konden we de plastic dopjes weglaten. Er is nu geen risico meer dat het dopje verloren raakt in de natuur!

Product ontwikkeld en vervaardigd in Frankrijk. Niet comedogeen. 

 

*Clean formule volgens NUXE voor de beschermers van Nuxe Sun: een strategie voor continue verbetering met het oog op het beste evenwicht tussen natuurlijkheid, doeltreffendheid en ecologie, zonder compromis wat de veiligheid betreft. Meer informatie op www.nuxe.com.

**Combinatie van 3 filters en 2 esters. 

150 ml