Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

(156)
Dior AddictLip Maximizer
Lipgloss

6 ml
Adviesprijs€ 47,50
€ 37,99
Je bespaart 20%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1069179
Kleur001 Pink

Dior heeft haar iconische Dior Addict Lip Maximizer, de vollermakende lipgloss van Dior, vernieuwd in een lipverzorgende formule die voor 90%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat. Deze lipverzorging combineert 24 uur** lang glans, een maximaal volume-effect en onmiddellijke hydratatie.

De Dior Addict Lip Maximizer lipgloss is verkrijgbaar in een reeks van stralende kleuren met een transparante, intense, glinsterende of holografische finish. Deze multi-functionele lipgloss kan op zichzelf worden gedragen of als primer onder een lipstick voor vollere en gehydrateerde lippen.

VOORDELEN
- Direct volume-effect: +36%***
- Hydratatie: 24 uur**
- Gladdere lippen: +48%***

FORMULE
'Het hart van de Dior Addict Lip Maximizer lipverzorgingsformule, die voor 90%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, bestaat uit kleine bolletjes hyaluronzuur. Deze molecule is belangrijk voor de hydratatie, omdat het water aantrekt en vasthoudt om zo bij te dragen aan de 24 uur** langhoudende en hydraterende werking.

De formule, verrijkt met voedende kersenolie, biedt de lippen een ultiem gevoel van comfort. De lippen lijken sterker, gladder en zien er onmiddellijk voller uit.

Deze formule heeft een muntachtige geur en laat een verfrissende sensatie achter op de lippen.

KLEUREN
Ontdek een reeks van kleuren in ultra-glanzende finishes: transparant, intens, glinsterend en holografisch. De kleuren waar de naam "intens" in zit, hebben een hogere dekking in verhouding tot de andere kleuren uit het assortiment.

* Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.
** Instrumentele test met 30 personen.
*** Klinische test met 28 personen.

001 Pink