Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Beauty week. Dag 5: alléén vandaag -20%* op alle Lichaamsverzorging 🤍

HYALURONIC Anti-A.G.E. Gel Cream
Gezichtscrème

50 ml
€ 69,99
Online op voorraadGratis verzending
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Paraffine-Vrij
Art-Nr.1018035
Leeftijd20+
EffectGladmaken
ConsistentieCrème
EigenschapAnti-Aging, Boosting, Verfrissend, Hydraterend
SeasonHerfst
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Clean Beauty, Ammoniak Vrij
Product typePot
ToepassingsgebiedGezicht, Decolleté
CadeautipVerjaardag

DR.S.V.SCHMIEDEBERG - HYALURONIC Anti-A.G.E. Gel Cream

De Hyaluronic Anti-A.G.E. Gel Cream bevat 10 verschillende soorten hyaluronzuur, die zich ophopen in de bovenste huidlagen en zorgen voor een onmiddellijk en langdurig hydraterend en voller effect. Dit effect wordt ondersteund door een hydrotripeptide, dat de huideigen hyaluronzuurproductie stimuleert. Een extract van de mediterrane helichrysum activeert de vorming van huideigen vochtdepots voor een langdurige hydratatie van de huid. L-Carnosine kan A.G.E.'s (Advanced Glycation Endproducts), die verantwoordelijk zijn voor versuikering in de huid, verminderen en zo het huidverouderingsproces vertragen. Het zichtbare resultaat: de absolute vochtbooster met hydro-plumping effect laat de huid er fris en ontspannen uitzien.


Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
50 ml


De ultieme hydratatieboost voor uw huid

Onmiddellijk en langdurig plumping effect

De Hyaluronic Anti-A.G.E. Gel Cream bevat tien verschillende soorten hyaluronzuur, die zich verzamelen in de bovenste lagen van de huid en zorgen voor een onmiddellijk en langdurig hydraterend en plumping effect. Bovendien kan de huideigen hyaluronzuurproductie worden gestimuleerd door de aanwezige hydro-tripeptide. Dit kan de elasticiteit en veerkracht van de huid verbeteren.

Langdurige hydratatie

Extract van mediterrane strobloem

Een extract van mediterrane strobloem activeert de vorming van huideigen vochtreserves voor een duurzame hydratatie van de huid. Ons wonderingrediënt L-Carnosine is in staat A.G.E.'s (Advanced Glycation End-products), die verantwoordelijk zijn voor glycatie van de cellen, te verminderen en zo het proces van huidveroudering te vertragen.

Het zichtbare resultaat: ultieme hydratatiebooster met hydro-plumping effect laat de huid er uitgerust en verfrist uitzien.