De mooiste cadeaus | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Scalp Brush
Hoofdhuidverzorging

1 Stuk
€ 12,95
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.1001775
ToepassingsgebiedHoofdhuid

Australian Bodycare - Scalp Brush

Hoofdhuidmassage kan jouw problemen met haar en hoofdhuid helpen verminderen. Geef jezelf een lekkere hoofdhuidmassage met de Australian Bodycare Scalp Brush, bijvoorbeeld als je je haar wast.

Geef je hoofdhuid de beste voorwaarden, om van roos, jeuk, droogheid of overtollig talg af te komen door het hoofdhuidpakket te combineren met de Australian Bodycare Scalp Brush.

Je kunt de Scalp Brush ook gebruiken met de producten uit het haarverliespakket als je haaruitval, een terugtrekkende haarlijn of dunner wordend haar ervaart.

Scalp Brush wordt speciaal aanbevolen voor diegene die:

Van jeuk, droogheid en irritatie af wil komen, aangezien hoofdhuidmassage de bloedcirculatie verhoogt en het evenwicht in de hoofdhuid helpt herstellen.
Last heeft van een vette hoofdhuid of roos, omdat de massageborstel helpt om dode huidcellen, overtollig talg, stylingproducten en vuil te verwijderen.
Houdt van een goede hoofdhuidmassage en het haar en hoofdhuid graag een handje wilt helpen bij roos, droogheid of haaruitval.
Krijg een gezonde hoofdhuid met hoofdhuidmassage

Gezond haar begint in de hoofdhuid en daarom is hoofdhuidmassage een heel goed idee als je optimale omstandigheden wilt creëren om mooi en gezond haar te laten groeien.

Scalp Brush verwijdert dode huidcellen en roos van de hoofdhuid, en de aangename puntjes op de borstel zorgen voor een stimulerende massage van de hoofdhuid tijdens het wassen van je haar en hoofdhuid.

De hoofdhuidborstel kan dagelijks gebruikt worden voor massage van de hoofdhuid, en kan zowel in nat als droog haar gebruikt worden.

De massageborstel is geschikt voor alle haartypes, en je kunt hem gebruiken voor zowel een normale, droge als vette hoofdhuid. Scalp Brush in combinatie met de hoofdhuidproducten of de producten uit de serie Hair Loss kunnen helpen om de balans van je hoofdhuid te herstellen en bijdragen aan gezond haar.

1 Stuk