Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Sun CareSun Protective Fluid SPF30
Zonnebrandcrème

30 ml
Adviesprijs€ 37,00
€ 25,90
Je bespaart 30%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.489907
ConsistentieVloeistof, Crème
SPF30
EigenschapUVA-UVB Bescherming
Product typePompfles
ToepassingsgebiedGezicht

De nieuwe vederlichte Sun Protective Fluid SPF30 van Lancaster beschermt de huid op onzichtbare wijze, zonder laagjeseffect.  Naast 100% bescherming van het zonnespectrum* helpt onze zuivere, ocean friendly en extreem zintuiglijke zonbescherming voor het gezicht nu ook de huid te herstellen van de schade opgelopen door de zon. Dit zonbeschermingsproduct is handig om mee te nemen, zorgt in de helft van de gebruikelijke tijd voor een gezonde, bruine teint** en biedt een droge finish.

Deze niet-vettige en niet-plakkerige lotion versmelt onmiddellijk met de huid en is meteen onzichtbaar. De zintuiglijke formule hydrateert de huid langdurig en biedt een perfecte, droge finish.  De lotion kan worden gecombineerd met make-up en kan ook op de natte huid worden aangebracht. Voor een constante bescherming, altijd en overal.

*Geen enkel zonbeschermingsproduct biedt volledige bescherming tegen zonnestralen. Overmatige blootstelling aan de zon houdt een ernstig gezondheidsrisico in.
**In-vitrotest van het Tan Activator-complex, van het Sun Beauty-assortiment 

30 ml


NIEUW: Sun Protective Fluid SPF30

De ultralichte en onzichtbare Sun Protective Fluid heeft een matte finish en geeft bij blootstelling aan de zon een gezonde goudbruine teint in de helft van de tijd**. Dit product richt zich op 100% van het zonnespectum* en stimuleert tijdens het zonnen het herstel van de huid door zonbeschadiging.

*Geen enkele zonbescherming biedt volledige bescherming tegen zonnestralen. Overmatige blootstelling kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid.
**In vitro getest op Tan Activator Complex.

Nu vegan, clean & ocean friendly

De producten zijn geformuleerd op basis van vegan en biologisch afbreekbare ingrediënten. De waterbestendige formules bevatten geen belastende filters zoals oxybenzone, octinoxate, octocrylene, homosalaat of nanodeeltjes en zijn dus geformuleerd met respect voor het koraal. De zonnefilters zijn niet in water oplosbaar en verminderen de impact op het mariene ecosysteem, doordat Lancaster 25% minder zonnefilters gebruikt, zonder concessies te doen aan de effectiviteit.

Ontdek nu

Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF30