Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

AirBrush duo
Haardroger

€ 200,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.474709
Wil je gratis een oud elektrisch of elektronisch apparaat recyclen? Lees dan hier hoe dat werkt!

Met de nieuwe T3 AireBrush Duo föhn kun je je haar nu individueel drogen en stylen.

Het product, dat de Allure Best of Beauty award won, biedt een heel scala aan haarstyling met verwisselbare doppen: van glad en glanzend tot vol volume en golvend. T3 AireBrush Duo biedt glanzende resultaten zonder kroezen – voor steil, golvend en kroeshaar. De drogerborstel helpt kroeshaar glad te strijken. 

De drogerborstel helpt kroeshaar glad te strijken. Ontworpen als een vervangbare borstel met twee doppen en 15 mogelijke combinaties van temperatuur en snelheid voor elk type en textuur van het haar. Gebruik een ronde borstel voor een opvallende, high-volume look, of een paddle brush voor een gladde, glanzende haarstyling.

Met krachtige ionengenerator en slimme microchip: T3 IonFlow-technologie zorgt voor ionenverrijkte luchtstroom en de temperatuur wordt nauwkeurig digitaal geregeld. Dit geeft professionele resultaten zonder het haar te laten pluizen. SmoothGrip haren dragen bij aan een gecontroleerde grip - voor eenvoudige styling. Het keramische oppervlak van CeraGloss zorgt voor voldoende glans.

Deze krachtige borsteldroger zorgt voor glanzende, mooie stylingeffecten voor alle haartypes. Verandering, vorm, stijl!
 

Deze haarborsteldroger heeft onder andere de volgende voordelen: Lichtheid; duurzame motor; Flexibele professionele 2,7 m 360° kabel; 2 jaar garantie