Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

Nieuw apparaat? Lever het oude in!

Koop je bij Douglas een elektr(on)isch apparaat, dan mag je gratis een gelijkwaardig afgedankt apparaat naar ons retour sturen. Dat heet de oud-voor-nieuw-regeling. Voorbeeld: bestel je bij Douglas een nieuwe föhn, dan mag je één oude föhn bij ons inleveren.    
 

Retourneren is kosteloos en gaat via onze verzendpartner DHL Parcel. Dat is een fluitje van een cent met onderstaande instructies.

 1. Verpak het oude apparaat in een stevige doos;
 2. Download en print het speciale retourformulier;
 3. Vul dit formulier in en doe dit erbij in de doos;
 4. Ga met het pakket naar een DHL ServicePoint;
 5. Vraag de DHL-medewerker om een verzendlabel te maken.


Informatie voor het verzendlabel

 • Je eigen gegevens, zoals je naam en adres
 • Formaat: 0-23 kg
 • Retouradres:
  Douglas Logistiek Centrum 
  Deventerstraat 10
  7575 EM Oldenzaal


De medewerker plakt het verzendlabel op de doos en regelt de verzending voor je!


Net zo makkelijk

Je kunt je oude apparaat ook inleveren bij de milieustraat of het afvalscheidingsstation van je gemeente. In dat geval hoef je het apparaat niet in een doos te verpakken. Doe dit alleen als je apparaat kapot is. Werkende apparaten kun je ook naar een kringloopwinkel brengen zodat een ander er nog wat aan heeft. 


Waarom oude apparaten inleveren?

Veel materialen uit oude elektr(on)ische apparaten kunnen worden hergebruikt. Dit bespaart grondstoffen bij de productie van nieuwe apparaten. Ook zorgt het voor minder afval. Verder voorkomt inzameling dat gevaarlijke stoffen in het milieu terechtkomen.