Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Kohaku Badkaviaar
Bad accessoires

250 g
€ 11,95
€ 4,78 / 100 g
, Inclusief BTW
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.444033
KenmerkenClean Beauty

Badkaviaar zijn luxe kleine geurende pareltjes voor in bad; net zo fijn en krachtig als kaviaar! In het badwater lossen de pareltjes op tot heerlijk geurend badwater. De Kayori badkaviaar is gemaakt van natuurlijke materialen, vegan & dierproefvrij. De badkaviaar zit in een glazen fles van maar liefst 250gram.

Geur
De geurlijn Kohaku is een zachte oriëntaalse geurlijn gebaseerd op Amber. De geur combineert de krachtige maar warme amber geur met zachte bloem noten, deze combinatie zorgt voor een rustgevende geur waarbij je je goed kan focussen. Vanuit de eeuwenoude spiritualiteit denkt men dat Amber zorgt voor balans en geduld én helpt met het maken van beslissingen. De Kohaku geur is dan ook een geur die je door belangrijke dagen heen zal helpen!

Productvoordelen

  • 100% natuurlijk
  • 250 gram
  • Vegan & dierproefvrij
  • Luxe glazen flacon
  • Geproduceerd in Nederland
     
Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
250 g


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.