Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

AlienGoddess Navulbaar Eau de Parfum
Eau de parfum

Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.218467
GeurnootOriëntaal, Bloemig, Fruitig, Houtachtig
TopnootBergamot
HartnootJasmijn
BasisnootCashmeran, Vanille
Ik ben refillableJa
Ik ben een refillJa
Product typeSpray
ToepassingsgebiedHals, Haar, Lichaam
CadeautipVerjaardag, Een bedankje, Kerstmis

Mugler Alien Goddess Eau de Parfum - Damesgeur

Dit is een navulbaar product en daarom een duurzamere keuze.

Goddelijke bloemig-amber damesparfum
Alien wordt omgeven door een mystieke, gloedvolle zonnestraling, met sprankelende noten van bergamot, Indische grandiflorum jasmijn en bourbon vanille, en is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie. Alien Goddess Eau de Parfum is een bloemige, houtige en amber creatie met een geurspoor samengesteld door de meest fenomenale ingrediënten. De damesgeur nodigt uit tot positiviteit, mysterie, vrijgevigheid en zachtaardigheid.

De flacon van Alien Goddess Eau de Parfum is vormgegeven als een talisman, organisch en droomachtig van vorm om een blijvende indruk achter te laten. Door de verrassende metallic lak schittert de flacon als een sprankelende zonsopgang.

Ontdek Mugler Alien Goddess Eau de Parfum:

  • Geurfamilie: Floral Amber
  • Topnoten: Bergamot
  • Hartnoten: Grandiflorum jasmijn
  • Basisnoot: Bourbon vanille


Creëer het buitengewone
Alien Goddess Eau de Parfum van Mugler is een vurige en gulle omarming van de zon. Het roept een mystieke wereld op om het onopmerkelijke te veranderen. In een tijd dat mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant deze zonnegodin de weg naar een wonderbaarlijke maar reële lotsbestemming.

Alien Goddess is omgeven door mystieke, levendige noten van bergamot, Indische grandiflorum jasmijn en bourbon vanille. Als een zonnig bloemen boeket met een glinsterende helderheid opgebouwd rond 3 revelaties:

Stralende revelatie: de geur opent met de stralende openbaring van Italiaanse bergamot-essence, die de sensatie van de eerste zonnestralen oproept.
Miraculeuze revelatie: een bloemen explosie met in het stralende middelpunt de grandiflorum jasmijn, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit.
Mindful revelatie: tot besluit van de boodschap van vrede en hoop wordt de verslavende volheid van bourbon vanille onthuld.

60 ml


Een kostbare, goudzonnige geur

Een heerlijk floraal, zonnig boeket

Topnoten

Stralende revelatie

Sprankelende, italiaanse bergamotessence

Hartnoten

Miraculeuze revelatie

Betoverende superinfusie van grandiflorum jasmijn.

Basisnoten

Mindful revelatie

Premium infusie van bourbon vanille

Ontdek Alien Goddess

Stralende, welwillend en buitengewoon

De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

Een verleidelijk en mysterieus parfum in een fascinerend “talisman” flacon. Deze goudgetooide flacon, organisch en droomachtig van vorm, met verrassende metallic lak die een zonsopgang oproept, laat een blijvende indruk achter. Ook verkrijgbaar in een navulflacon van 100ml.

Navulbare flacon

Duurzame luxe

Een kostbare gouden talisman gemaakt om lang mee te gaan.

Vul uw Alien Goddess-flacon altijd en overal bij. Met de navulflacon kunt u uw Eau de Parfum rechtstreeks in uw talismanflacon doen, zodat het lang meegaat.

Dankzij het innovatieve navulsysteem kunnen de sprayflacons moeiteloos gevuld worden en daalt het karton met 54%* en het plasticgebruik met niet minder dan 67%*.