Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

AlienGoddess Refillable
Eau de parfum

30 ml
Adviesprijs€ 88,14
€ 69,63
Je bespaart 21%
Online beschikbaar
60 ml
Adviesprijs€ 117,41
€ 92,75
Je bespaart 21%
Online beschikbaar
90 ml
Adviesprijs€ 143,33
€ 113,23
Je bespaart 21%
Beste Prijs
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.218466
TopnootBergamot
HartnootJasmijn
BasisnootCashmeran, Vanille
Ik ben refillableJa, Ja
Cadeau voorVerjaardag
Alien Goddess, het nieuwe vrouwenparfum van MUGLER, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd waar mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant een zonnegodin de weg naar een miraculeuze maar reële lotsbestemming.

De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

Alien Goddess van MUGLER is een bloemig-oriëntaals-houtige creatie met een geurspoor gecomponeerd door de meest grandioze ingrediënten uit het palet van de parfumeur, die jouw zinnen zullen betoveren. Dit nieuwe ALIEN parfum is een zonnig bloemenboeket met een sprankelende luminositeit opgebouwd rond 3 revelaties.

Stralende revelatie: de geur opent met de stralende revelatie van Italiaanse Bergamot-essence, die de sensatie van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorheen de geur, als de positieve energie van de zonnegodin.

Miraculeuze revelatie: een intense, zonnige bloemengeur stuwt Alien Goddess eau de parfum de hoogte in. De Grandiflorum Jasmijn is een symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit.

Mindful revelatie: tot besluit van de boodschap van vrede en hoop van Alien Goddess, onthult de mindful revelatie de verslavende volheid van Bourbon Vanille. Een verrukkelijke vanilletoets met balsemachtige accenten, die je zinnen zal beroeren met zijn diepe, mysterieuze warme vibraties.

Deze fascinerende, navulbare en goudgetooide flacon, organisch en droomachtig van vorm, met verrassende metallic lak die een zonsopgang oproept, laat een blijvende indruk achter. Ook verkrijgbaar in een navulflacon van 100ml, zodat je je favoriete geur nooit hoeft te missen.
30 ml


Een kostbare, goudzonnige geur

Een heerlijk floraal, zonnig boeket

Topnoten

Stralende revelatie

Sprankelende, italiaanse bergamotessence

Hartnoten

Miraculeuze revelatie

Betoverende superinfusie van grandiflorum jasmijn.

Basisnoten

Mindful revelatie

Premium infusie van bourbon vanille

Ontdek Alien Goddess

Stralende, welwillend en buitengewoon

De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

Een verleidelijk en mysterieus parfum in een fascinerend “talisman” flacon. Deze goudgetooide flacon, organisch en droomachtig van vorm, met verrassende metallic lak die een zonsopgang oproept, laat een blijvende indruk achter. Ook verkrijgbaar in een navulflacon van 100ml.

Navulbare flacon

Duurzame luxe

Een kostbare gouden talisman gemaakt om lang mee te gaan.

Vul uw Alien Goddess-flacon altijd en overal bij. Met de navulflacon kunt u uw Eau de Parfum rechtstreeks in uw talismanflacon doen, zodat het lang meegaat.

Dankzij het innovatieve navulsysteem kunnen de sprayflacons moeiteloos gevuld worden en daalt het karton met 54%* en het plasticgebruik met niet minder dan 67%*.

Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.