Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
20% korting* op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60 = 1 cadeau & € 110 = 2 cadeaus)**

BETREED HET MUGLER UNIVERSUM

Mugler stelt zijn grenzeloze fantasie en zijn artistieke creativiteit in dienst van de Haute Parfumerie. Tussen het buitengewone en de wereld van dromen, creëert Mugler ontwerpen die gekenmerkt worden door een selectie van opvallende geuren, die zijn omgeven door een aura van mystieke charme en magische aantrekkingskracht.

Thierry Mugler

DE ICONEN

Navulbaar geboren in 1992

Al je favoriete Eaux de Parfums kunnen thuis worden nagevuld met de navulflacons van 100 ml.

Ontdek nu

Angel Navulbare Eau de Parfum

Angel is het parfum van de vrouw die haar dromen durft waar te maken met haar blauwe ster als gids.

Ontdek nu

Alien Navulbare Eau de Parfum

De damesgeur Alien omarmt waarden als energie, buitengewoonheid, mystiek, vrouwelijkheid en sensualiteit.

Ontdek nu

Alien Goddess Navulbare Eau de Parfum

Alien Goddess, een goddelijk, bloemig, amberachtig, houtachtig Eau de Parfum, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop.

Ontdek nu

A*MEN Navulbare Eau de Toilette

A*Men brengt de moderne held tot leven, een man die imponeert met zijn innerlijke kracht, zijn verlangen om te winnen.

Ontdek nu

Navullingen, parfum & verzorging

MUGLER

(24)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

MUGLER

MUGLER is een bijzonder merk met unieke en onderscheidende parfums. Elke geur kent een prachtig verhaal over de creatie, de visual, de flacon, de kleur, de geur en de ingrediënten.

Angel

Angel is de allereerste oriëntaalse gourmand geur. Het is een geur vol heerlijke ingrediënten. Een sensueel parfum met een unieke en betoverende geur. Naast de klassieke geur Angel Eau de Parfum, zijn ook de geuren Angel Eau de Toilette en Angel Eau Sucree verkrijgbaar.

Alien

Het buitengewone en unieke parfum Alien is een bestseller! De geur is verleidelijk, mysterieus en bloemig. Een heerlijke geur met houtachtige, amber en bloemige ingrediënten. Naast de klassieke geur Alien Eau de Parfum, zijn ook de geuren Alien Eau de Toilette, Alien Flora Futura, Alien Fusion en Alien Essence Absolue.

Alien Man

De Eau de Toilette Alien Man is het mannelijke alterego van Alien. Een geur voor de zelfverzekerde en optimistische man. Deze krachtige en verleidelijke Eau de Toilette bevat frisse, houtachtige en aromatische ingrediënten. Naast de klassieke geur Alien Man, is ook de geur Alien Fusion verkrijgbaar.

Aura Mugler

Een onderscheidend parfum, een prachtige flacon en een ongekend universum. Aura Mugler is een Eau de Parfum dat groene frisheid combineert met krachtige sensualiteit. Een oriëntaals, groen en sensueel parfum. Naast de klassieke geur Aura Mugler, zijn ook de geuren Aura Mugler Eau de Toilette en Aura Mugler Eau Sensuelle verkrijgbaar.

Bodyproducten

Wilt u nog langer of intenser genieten van uw parfum? Breng dan een bodyproduct aan voor het aanbrengen van uw parfum. Ervaar een reinigende shower milk, een hydraterende body lotion of een rijke en verzachtende body crème.

Alle bodyproducten bevatten de heerlijke geur van uw favoriete parfum en bieden het ultieme gevoel van comfort.

Source

De Source van MUGLER is uniek, onderscheidend en opvallend. Een prachtig object dat het mogelijk maakt om uw Angel en Alien parfum te laten navullen. Ecologisch verantwoord, aangezien het hergebruik van flacons zorgt voor minder afval én economisch, aangezien het opnieuw vullen van uw flacon voordeliger is dan de aankoop van een nieuwe flacon.