Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies
  • 10.1 Helsinki
1 stuk
Adviesprijs€ 18,99
€ 9,26
Je bespaart 51%
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.667336

L’Oréal Paris Préférence haarkleuring voor een stralende volle kleur. De permanente kleuring geeft optimale grijsdekking met een aangename bloemengeur en toegevoegde shine oil.Préférence haarkleuring bevat een gel formule gecombineerd met een glanzend olie systeem. De olie verrijkt met bloemenoliën in combinatie met de gel formule versterkt de natuurlijke nuances van het haar en zorgt voor een intense glanzende kleur. De kleuring geeft een fijne geurervaring dankzij de toegevoegde bloemengeur aan de kleurgel.

De conditioner bevat een UV filter en vitamine E. Deze conditioner zorgt voor de juiste nabehandeling en behoud de glans van na het kleuren, zelfs weken na de kleuring.

TIP: Gebruik 2 verpakkingen bij schouderlang haar.

LANGER GENIETEN VAN UW HAARKLEURING, ZONDER UITGROEI? ONTDEK MAGIC RETOUCH VAN L'ORÉAL PARIS!Met Magic Retouch Uitgroei Spray camoufleert u eenvoudig uitgroei in enkele seconden! Magic Retouch mengt zich met uw eigen haarkleur zonder kleurverschil en is makkelijk uitwasbaar met shampoo.

10.1 Helsinki


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.