Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Vitamin Cuticle Oil
Nagelolie

6.5 ml
€ 5,90
€ 90,77 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Paraffine-Vrij
Art-Nr.747216
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Comedogeen-Vrij, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij, Pigment- En Kleurstofvrij
ToepassingsgebiedHanden, Nagels
Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw manicure altijd perfect is? Door gebruik van de Vitamin Cuticle Oil van NEONAIL. De ideale afwerking van elke styling bestaat uit goed onderhouden en verzorgde nagelranden: tenslotte is het van fundamenteel belang dat uw handen er mooi en gezond uitzien. De Vitamin Cuticle Oil kan u daarbij helpen. Zijn formule is voor 97% gebaseerd op natuurlijke bestanddelen. Het volstaat dat u hem dagelijks op uw nagelranden aanbrengt, zodat u altijd kan genieten van een vlekkeloze styling.

De formule van de olie is gebaseerd op amandel- en macadamianoten; De samenstelling van het product bevat vitamine E, dat voor mooie en soepele nagelriemen zorgt; In de verpakking zit bij de olie een pipet waardoor u de olie gemakkelijk en vlot kunt aanbrengen. Het product laat zich snel opnemen en laat geen vette laag op de nagelriem achter.
6.5 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.