Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies
100 ml
€ 20,59
€ 20,59 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.407889

PrepDe Magic Toner van one.two.free! is een all-round talent! De zachte reiniging bereidt de huid voor op de volgende stap in uw beauty routine. Gefermenteerde gist voorziet de toner van mineralen, aminozuren en vitamines – deze combinatie stimuleert de celvernieuwing. Gefermenteerde bifi da, aloë vera en hyaluronzuur met lange ketens zorgen voor langdurige en diepe hydratatie. De huid is plump en verfrist!

Voor alle huidtypes. Ook geschikt voor een gevoelige huid. Dermatologisch getest.

Het gebruik van gefermenteerde ingrediënten maakt een product niet alleen effectiever – maar ook efficiënter. Van nature bevatten deze gefermenteerde ingrediënten ook AHA’s die uw huid een zachte peeling geven en huidvernieuwing stimuleren.

Het fermentatieproces bootst het natuurlijke cel functies na, daarom irriteren de producten van one.two.free! niet en zijn ze super geschikt voor de gevoelige huid!
100 ml


Get that GLOW, girl!

Make-off and skin-up!

Stap 1

REINIGING

Begin altijd met een grondige gezichtsreiniging, want een schone basis is zeer belangrijk. Exfolieer uw huid eenmaal per week voor een vlekkeloze, egale teint.

Stap 2

VOORBEREIDING

Na het reinigen is het belangrijk om de pH van uw huid weer in evenwicht te brengen en haar extra te hydrateren. Dit zorgt ervoor dat het effect van elke behandeling hierna wordt gemaximaliseerd.

Stap 3

VERZORGING

Last but not least: deze laatste stap bindt alle verzorgende ingrediënten aan uw huid en laat haar stralen!

Magic Toner

STAP 2: VOORBEREIDING

De Magic Toner maakt deel uit van de tweede stap in uw verzorgingsroutine: voorbereiding. Als een allround-talent reinigt de Magic Toner uw huid en bereidt haar voor op de volgende stap in uw routine. Gefermenteerde gist bevat mineralen, aminozuren en vitaminen en stimuleert de celvernieuwing. Gefermenteerde bifida, aloë vera en hyaluronzuur zorgen voor langdurige hydratatie. Uw huid is stevig, verfrist en gehydrateerd!

Het merk one.two.free!

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.