Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Cheek Brush
Blushpenseel

1 stuk
Adviesprijs€ 63,02
€ 49,78
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.035779
PenseelhaartypeSynthetisch Haar
MateriaalPlastic
Geschikt voorBlush
Product typePenseel
ToepassingsgebiedGezicht
SENSAI Cheek Brush voor professioneel aangebrachte make-up hebben de taak om de make-up gelijkmatig op de huid aan te brengen. De overvloed aan kwasten is vandaag de dag overweldigend en het is niet gemakkelijk om het overzicht te bewaren. Er zijn kleine kwasten voor bijna elke make-up gelegenheid. Het label SENSAI produceert hoogwaardige modellen. Bijvoorbeeld de Cheek Brush uit de verzorgingslijn Colours. Het model heeft bijzonder fijn haar, waardoor u de make-up gemakkelijk en professioneel kunt aanbrengen. De kwast pakt de afzonderlijke poederdeeltjes perfect op en plaatst ze precies waar u ze wilt hebben. Dankzij het lange en smalle handvat is het aanbrengen van make-up eenvoudig en snel.

Voor een gelijkmatige en professionele make-up: Cheek Brush van de verzorgingslijn Colours

U gebruikt de borstel om rouge aan te brengen. Ervaar zelf hoe snel en efficiënt de fijne rouge-deeltjes op de huid kunnen worden aangebracht. Van het label SENSAI vindt u een breed scala aan andere producten in onze winkel. Kijkt u eens rond voor inspiratie. Wij adviseren u graag mocht u vragen hebben over de aanbiedingen in onze winkel. Bel ons of stuur ons een e-mail.
1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.