Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies
SENSAI

SENSAI

(150)

SENSAI cosmetics kopen in de DOUGLAS Online-Shop

SENSAI: een zoektocht naar oneindige schoonheid. Aan het begin van de 20e eeuw, ontdekte de vroegere directeur van het moederbedrijf SENSAI, dat de handen van zijdespinsters veel zachter waren dan die van katoenspinsters. Op zoek naar de schoonheidsbevorderende eigenschappen van zijde begon SENSAI zijn zoektocht naar de beste kwaliteit zijde. Die reis leidde naar Koishimaru-zijde. Ooit was deze zijde enkel voorbehouden aan de keizerlijke familie, tot op de dag van vandaag is dit de meest kostbare zijdesoort ter wereld. De onderzoekers van SENSAI ontdekten dat Koishimaru-zijde de unieke kracht heeft om de vorming van hyaluron te bevorderen. Deze lichaamseigen stof draagt bij aan een gezonde, soepele en goed gehydrateerde huid. De huidconditie verbetert aanzienlijk en rimpels worden hierdoor tegengegaan. In ieder SENSAI-product vindt u dit bijzondere ingrediënt terug. Ontdek de unieke producten van het Japanse merk SENSAI bij Douglas.

SENSAI Cosmetics: producten voor een stralend gezicht

Voor elke specifieke huidbehoefte heeft SENSAI Cosmetics een unieke lijn. De Cellular Performance-lijn is een spier-activerende verzorgingslijn. Perfect voor wanneer u op zoek bent naar producten om rimpels en lijntjes te verminderen. De Ultimate-lijn bevat producten bestaande uit de meest exclusieve ingrediënten voortgekomen uit meer dan 80 jaar huidonderzoek. Deze lijn gaat huidveroudering tegen. SENSAI heeft diverse huidverzorgingsproducten: van tonics tot bodylotions en van gezichtsmaskers tot zonnebrand. Naast deze verzorgingsproducten heeft het Japanse merk ook andere producten, zoals luchtjes, make-up en beauty-accessoires.

SENSAI online kopen bij Douglas

Nieuwsgierig geworden naar de producten van SENSAI? Kom langs in een van onze winkels en leer meer over de producten van dit cosmeticamerk. Onze professionals staan dagelijks voor u klaar met advies over SENSAI en onze vele andere merken. Weet u al wat uw favoriete SENSAI-cosmeticaproducten zijn? Bestel de producten dan snel en eenvoudig in de Douglas-webshop. Bij ons geniet u van prettige voordelen, zoals een snelle levering en twee gratis samples als cadeau.