Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Tecni.ArtMax Shaping
Haar gel

200 ml
€ 21,35
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.803420
HaartypeNormaal Haar

Tecni.ART Fix Max Shaping Gel - Fixerende gel - 200 ml


L'Oréal Professionnel Tecni.ART Fix Max Shaping Gel is een fixerende gel die voor een optimale vormgeving van het haar zorgt. Met de gel wordt een extra sterke fixatie gecreëerd, die eenvoudig en secuur met de handen kan worden aangebracht. De Fix Max Shaping Gel is geschikt voor zowel een totale fixatie als het shapen van individuele haarstrengen. De formule is geschikt voor alle haartypen, geeft geen vet of plakkerig effect en heeft een uiterst sterke hold. Ideaal voor fixatie, het geven van vorm, het glad maken van het haar en een warrige look.

Key benefits

  • Breng het haar eenvoudig met de handen in model.
  • Het haar is langdurig gefixeerd.
  • Van glad tot gevormd tot warrig haar.
  • Zonder residu.

Resultaat


Het haar is volledig of lokaal in vorm gebracht en blijft door de level 6-fixatie lang in model. Er blijft geen residu achter en het haar ruikt heerlijk fris. Het haar blijft zacht en glanzend.
200 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.