Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

DayWear SPF15 Dry Skin
Gezichtscrème

50 ml
€ 52,95
€ 47,65
€ 95,30 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.569577
DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Crème SPF15 is een geavanceerde moisturizer die beschermt tegen tekenen van vroegtijdige huidveroudering en de ontstane tekenen vermindert.
DayWear helpt de huid te beschermen met een geavanceerde breedspectrum zonnefilter. De crème zorgt voor een zichtbare vermindering van de eerste tekenen van huidveroudering zoals een doffe huid en fijne droogtelijntjes.

Het Super Anti-Oxidant Complex dat de hele dag actief is, is zeer krachtig. Het complex met voor de huid essentiële antioxidanten, waaronder de vitamines C en E, Eukario en EGT, bestrijdt schade door vrije radicalen die kan leiden tot zichtbare veroudering.
Dankzij een vernieuwende technologie van Estée Lauder kan het Super Anti-Oxidant Complex de hele dag worden "gerecycleerd" en biedt het een voortdurende bescherming tegen antioxidanten. DayWear beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en laat de huid er langer jeugdig en gezond stralend uitzien.

Met deze gezichtscrème geniet van een langdurige verfrissende hydratatie, omdat droogte uw huid er sneller ouder kan laten uitzien, verfrist DayWear haar met een intense langdurige hydratatie.
Getest door dermatologen. Niet-acnegeen.

De crème voor de droge huid beschermt de huid met verzachtende ingrediënten en een rijke textuur. Ook ideaal voor een kouder, droger klimaat. De crème heeft een frisse komkomkommergeur voor een onmiddellijke opkikker.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.