Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Douglas Beauty week. Dag 5: alléén vandaag -20%* op alle Lichaamsverzorging 🤍

Estée Lauder mascara: dé basis voor een stijlvolle oogmake-up

Met een goede mascara die snel en eenvoudig op te brengen is en niet snel uitloopt, legt u een belangrijke basis voor een stijlvolle oogmake-up. Een zorgvuldig aangebrachte mascara laat uw ogen nog beter tot hun recht komen en zorgt voor een aantrekkelijke match met alle kleuren oogschaduw. Wanneer u uw wenkbrauwen en wimpers extra accentueert met een Estée Lauder mascara, ontdekt u direct wat topkwaliteit voor u kan betekenen. Met ruim 70 jaar ervaring weet het van oorsprong Amerikaanse Estée Lauder precies wat verschillende dames wensen wanneer het om smaakvolle professionele make-up gaat. Zo bent u in staat om te kiezen voor een mascara die past bij uw persoonlijke wensen en eisen. Of het nu gaat om een eenvoudige mascara voor dagelijks gebruik tijdens het huishouden of het sporten, of voor een representatieve look in een werksituatie; met de Estée Lauder mascaras bereikt u altijd precies wat u voor ogen heeft!

Een goede mascara met huidvriendelijke ingrediënten

Bij de keuze voor een goede mascara is niet alleen een adembenemende uitstraling van belang. Ook de samenstelling doet er toe. Naast intense kleuren en een look die de wimpers langer en voller laat lijken, is het ook plezierig wanneer een mascara niet brokkelt, prikt of irriteert. Een doeltreffende mascara moet u nauwelijks voelen zitten en draagt er zorg voor dat u niet de hele dag de neiging heeft om in uw ogen te wrijven. Een Estée Lauder mascara is een geraffineerde mix van fraaie kleur, een langdurige stijlvolle uitstraling en huidvriendelijke ingrediënten die u continu een zelfverzekerd en comfortabel gevoel geven!

Een onweerstaanbare look met een extra vrouwelijke oogopslag

Als u een voorkeur heeft voor een onweerstaanbare look met een extra vrouwelijke oogopslag en optimaal comfort, dan is de keuze voor een Estée Lauder mascara een goede beslissing. Douglas heeft voor u een gevarieerd assortiment geselecteerd waarin u beslist een mascara vindt die uw verwachtingen overtreft!