Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

DayWear SPF15 Normal / Combination Skin
Gezichtscrème

30 ml
€ 30,89
€ 23,17
€ 77,23 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
50 ml
€ 52,45
€ 39,34
€ 78,68 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
+ cadeau
Vrij Van Microplastic
Vrij Van Parabenen
Sulfaat Vrij
Art-Nr.569584
Leeftijd20+
ConsistentieCrème
Huid typeNormale Huid, Gecombineerde Huid
SPF15
EigenschapBeschermend, Hydraterend, Anti-Vervuiling, Antioxidant, Anti-Aging
ProductprijsVrij Van Microplastic, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Ammoniak Vrij, Zonder Sporen Van Noten
DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Crème SPF15 is een geavanceerde moisturizer die beschermt tegen tekenen van vroegtijdige huidveroudering en de ontstane tekenen vermindert.
DayWear helpt de huid te beschermen met een geavanceerde breedspectrum zonnefilter. De crème zorgt voor een zichtbare vermindering van de eerste tekenen van huidveroudering zoals een doffe huid en fijne droogtelijntjes.

Het Super Anti-Oxidant Complex dat de hele dag actief is, is zeer krachtig. Het complex met voor de huid essentiële antioxidanten, waaronder de vitamines C en E, Eukario en EGT, bestrijdt schade door vrije radicalen die kan leiden tot zichtbare veroudering.
Dankzij een vernieuwende technologie van Estée Lauder kan het Super Anti-Oxidant Complex de hele dag worden "gerecycleerd" en biedt het een voortdurende bescherming tegen antioxidanten. DayWear beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en laat de huid er langer jeugdig en gezond stralend uitzien.

Met deze gezichtscrème geniet van een langdurige verfrissende hydratatie, omdat droogte uw huid er sneller ouder kan laten uitzien, verfrist DayWear haar met een intense langdurige hydratatie.
Getest door dermatologen. Niet-acnegeen.

De crème voor de normale/gecombineerde huid is licht en zijdezacht en biedt het juiste evenwicht tussen een rijke en verfrissende formule. De crème heeft een frisse komkomkommergeur voor een onmiddellijke opkikker.
30 ml

bij € 65,- aan Estée Lauder.*

* Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.