Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Stap 1 - Type 2 Droge/normale huid Jumbo Editie
Zeep

200 ml
€ 28,95
€ 25,95
€ 12,98 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
400 ml
€ 25,76
€ 17,95
€ 44,88 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.206240
Stap 1: Reinigen
Clinique’s Liquid Facial Soap Mild Jumbo is de eerste stap in Clinique's 3-Stappenplan. Alle voordelen van Clinique's dermatologisch-ontwikkelde Facial Soap Mild in een vloeibare vorm in grootverpakking. Reinigt terwijl de juiste balans tussen lipiden en vocht in de huid behouden blijft. Bereidt de huid voor op de exfoliërende actie van Clarifying Lotion.
Voor huidtype 2, droge en gemengde huid.
200 ml


3 Stappen

Zeg JA tegen een stralende huid in 1,2,3

Stap 1

Reinigen

De eerste stap in Clinique's iconisch 3-stappen huidverzorgingssyteem. De Liquid Facial Soap is een vloeibare, niet-uitdrogende zeep, die mild maar grondig reinigt. Ontwikkeld door dermatologen.

Stap 2

Exfoliëren

Stap 2 in de eenvoudige routine is het exfoliëren met de Clarifying Lotion. De verfrissende formule veegt vuilrestjes en dode huidcellen weg en laat een frisse, stralende huid tevoorschijn komen.

Stap 3

Hydrateren

Versterk als laatste stap je vochtbarrière met de Dramatically Different Moisturizing Lotion+, ideaal voor een droge tot gecombineerd droge huid.

Deze crème verzacht, maakt glad en verbetert de huid.

Liquid Facial Soap Mild

Stap 1: Reinigen

Stap 1 in de eenvoudige, slechts 3 minuten durende routine: reinigen met de Liquid Facial Soap. Deze formule reinigt grondig en bereidt de huid voor op de exfoliërende werking van stap 2.

Dezelfde geweldige formule, nu in een duurzamere verpakking.

•De fles bestaat voor 96% uit plantaardig plastic en de dop voor 25% uit post-consumer recycled (PCR) materiaal.

•Wat is PCR plastic? Het is gerecycleerd plastic; door het gebruik ervan kunnen we het ontstaan van nieuw plastic afval verminderen.

Gecombineerde droge huid

Jouw huidverzorging op maat

Het iconische, door dermatologen ontwikkelde 3-stappen systeem ligt aan de basis van het merk Clinique.

Voor elk huidtype bestaat er een gepaste 3-stappen huidverzorgingsroutine.

Stap 1: Reinigen

De zachte, niet-uitdrogende schuim maakt oppervlakkige schilfers los, verwijdert vuil en beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Laat de huid verfrist en comfortabel aanvoelen – nooit strak of droog.
Nu in duurzamere verpakking.

1 / 3
Stap 2: Exfoliëren

De door dermatologen ontwikkelde, exfoliërende, vloeibare lotion maakt de weg vrij voor een zachtere, stralendere huid. Bereidt de huid voor op een moisturizer – een geëxfolieerde huid neemt beter hydraterende producten op.

2 / 3
Stap 3: Hydrateren

Sluit je 3-stappen huidverzorgingsroutine af met de Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Deze luchtige crème houdt het vochtpeil van de huid in evenwicht en biedt de hele dag verhoogde hydratatie.

3 / 3
Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.