Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 samples naar keuze  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment

DOUGLAS SHOPPING WEEKEND: -25%* op ALLES + kies gratis cadeaus bij € 60,- 🎁 & € 110,- 🎁🎁**

JOOP! GoGo! Men
Eau de Toilette

100 ml
Beste Prijs
Online beschikbaar
Adviesprijs€ 26,58
€ 19,93
Je bespaart 25%
200 ml
Online beschikbaar
Adviesprijs€ 71,89
€ 52,99
Je bespaart 26%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.292968
GeurnootAromatisch, Houtachtig
TopnootChili
HartnootCipres, Viooltje
BasisnootMuskus
Cadeau voorVerjaardag

JOOP! Go! Eau de Toilette


JOOP! Go! Eau de Toilette is een houtachtig aromatische, kruidige herengeur. Het geeft de verfrissende houding weer van een man die klaar staat om zijn doelen met energie en optimisme na te streven.

  • Topnoten: BLOEDSINASAPPEL, RABARBER, SPAANSE PEPER
  • Hartnoten: CIPRES, VIOOLTJES, GERANIUMS
  • Basisnoten: MUSKUS, BALSEM SPAR

Het parfum opent in topnoten van rabarber, Spaanse peper en bloedsinaasappel. Gevolgd door een hart bestaand uit cipressen, viooltjes en bourbongeranium, gelegd op een basis van muskus en balsemspar.

JOOP! is een veelzijdig merk, gecreëerd door de Duitse ontwerper Wolfgang JOOP in 1986.

Onconventioneel klassiek, het merk heeft het vermogen om nieuwe territoria te creëren en regels te breken, zoals in 1989 toen hij de eerste roze geur voor mannen ooit creëerde, JOOP! HOMME. Het was een waar succes. JOOP! staat bekend om zijn verleidelijkheid, zijn expressieve houding, zijn oorspronkelijke imprint en de sterke olfactieve persoonlijkheid van zijn parfums. Levendig en excentriek, JOOP! Geuren drukken de gedurfdheid van het onverwachte uit.
100 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.