Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

JOOP!

(243)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Joop - het beroemde Duitse merk

Achter het merk Joop staat de Duitse modeontwerper Wolfgang Joop. Na enkele jaren als freelance journalist en ontwerper, richtte hij Joop in 1986 op. Het merk werd al snel internationaal bekend met haar geurcollecties. Het handelsmerk van Joop is, naast de belettering, vooral de gestileerde korenbloem. De bloem verschijnt op verschillende producten en geeft ze een onderscheidend ontwerp.

Geuren van Joop

Onder de veelzijdige producten van Joop nemen de geuren een speciale positie in. Een geur van Joop wordt als exclusief, spannend, speciaal en mysterieus beschouwd. De verschillende lijnen voor dames en heren weerspiegelen het assortiment van het merk. Vind uw persoonlijke favoriete geur in de selectie geuren bij Douglas!

De meest populaire herengeuren van Joop

Een van de populaire herengeuren is Joop Homme. Deze klassieker onder de herengeuren is zeer verleidelijk met een oriëntaalse, bloemige geur. De man achter Joop Homme straalt sexappeal en sensualiteit uit en is een echte verleider! Als u de voorkeur geeft aan zoetere geuren, dan is de Eau de Toilette Joop Jump een goede tip. Joop Wow is bijzonder mannelijk en sensueel, en boeit met fascinerende noten van dennen, bergamot en vetiver.