Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

SKINCARE GUIDE

Droge huid

Welke producten passen er het best bij jouw huidtype? Met de Skincare Guide helpen wij je de beste huidverzorging voor je huidtype te vinden. Suy laat in deze video zien hoe zij haar droge huid optimaal verzorgt.

Meer weten over andere huidtypes? Klik dan hieronder!

Suy's aanraders

Stap voor stap

"Een droge huid heeft vaak ook een doffe uitstraling. Mijn tip hiertegen is om voldoende water te drinken, zodat de huid van binnenuit wordt gehydrateerd. Zo nu en dan stoom ik mijn gezicht en gebruik daarna een hydraterend gezichtsmasker."

Stap 1: reinigen

Ik kies voor mijn droge huid een cleanser met 'clean' ingrediënten. Wees extra voorzichtig wanneer je je gezicht droogt: gebruik een schone handdoek en wrijf niet.

1 / 5
Stap 2: diepere reiniging

Om mijn huid extra diep te reinigen zonder naar agressievere producten te hoeven grijpen, gebruik ik een gezichtsborstel in combinatie met mijn cleanser.

2 / 5
Stap 3: toner

Na het reinigen van mijn gezicht zorg ik ervoor dat mijn huid eerst wordt gekalmeerd door de een verzachtende toner. Deze is speciaal voor de droge huid en bereidt de huid voor op de volgende stap. Hij voelt ontzettend zacht en fris aan.

3 / 5
Stap 4: serum

Vervolgens gebruik een serum. Ik zorg hiermee voor extra hydratatie, die een droge huid goed kan gebruiken. Dit serum vind ik heerlijk omdat het direct in mijn huid wordt opgenomen, zodat ik al gauw aan de volgende stap kan beginnen.

4 / 5
Stap 5: gezichtscrème

Als laatste stap gebruik ik een gezichtscrème van Clinique. De naam zegt het al: ook deze hydrateert. Ik gebruik graag een gelstructuur, waardoor mijn huid kan blijven ademen. Het voelt ook nog eens heerlijk fris aan.

5 / 5

Droge huid

(724)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: