Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Fruitig

(35)
Merk
Productsoort
Geurtype
Voor wie
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:

Fruitig parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Een fruitig parfum: dat staat iedereen geweldig. Sappige, frisse geuren die van licht en pittig tot warm en zacht variëren. Bent u het type voor een zoet appel-parfum of een fris citrus-parfum? Bekijk nu ons assortiment aan fruitige parfums!

Fruitige parfums voor dames en heren

Fruitige parfums zijn geschikt voor zowel dames als heren. Deze veelzijdige, moderne geuren doen iedereen het water in de mond lopen. En een fruitig parfum is niet alleen maar iets om in de zomer te dragen: ook wanneer het buiten donkerder en kouder wordt, is bijvoorbeeld een citrus-geur juist heerlijk verwarmend.

Fruitig parfum in alle smaken

Bent u op zoek naar dat ene perfecte bloemige, fruitige parfum? Vaak worden fruitige parfums nog verfijnder en complexer gemaakt door de toevoeging van bloemige noten.

Fruitige parfums online kopen bij DOUGLAS

Uw nieuwe fruitige parfum bestelt u het snelst en het makkelijkst online. En bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.