Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Blond AbsoluBain Ultra-Violet
Haar shampoo

250 ml
€ 27,00
€ 10,80 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.069923

Blond Absolu Bain Ultra-Violet - Zilvershampoo voor blond haar - 250ml


Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Zilvershampoo neutraliseert koperkleurige en ongewenste gele tonen in het haar, met direct resultaat. Bij regelmatig gebruik geeft de Zilvershampoo een langdurige anti-koperkleurbescherming, om de blonde tinten langer koel te houden. De formule beschermt het haar tegen dagelijkse oxidatie, verwijdert onzuiverheden en herstelt glans en souplesse. Blond Absolu Bain Ultra-Violet is verrijkt met een combinatie van Hyaluronzuur en Edelweiss, waardoor deze formule een directe hydratatieboost geeft, blond haar verheldert en het haar tot diep in de vezel voedt.

Key benefits


- Neutraliseert geel- en kopertonen in het haar.
- Antioxidanten beschermen dagelijks tegen invloeden van buitenaf.
- Hyaluronzuur hydrateert en voedt de vezel optimaal.

Resultaat


Hyaluronzuur herstelt en vult de vezel van binnenuit aan, voor een uniforme, diepe voeding van het haar. Dankzij de Ultra-Violet-neutralizers elimineert de shampoo koperkleurige en gele ondertonen, waarbij een stralende glans wordt onthuld. Gebruik in combinatie met de Blond Absolu Masque Ultra-Violet voor een optimaal resultaat.
250 ml


YOU DARE, WE CARE

De ultieme verzorging voor blond haar

HYALURONZUUR

Hyaluronzuur is een ultra-geconcentreerd zuur dat het haar versterkt. Het hydrateert de haarvezel van binnenuit en helpt zo haarbreuk te voorkomen.

EDELWEISS BLOEM

Edelweiss is rijk aan anti-oxidanten en beschermt het haar tegen dagelijkse schade. Ook werkt het verzachtend en worden gevoelige haarvezels gekalmeerd.

ULTRA-VIOLET NEUTRALIZER

Ultra-violet neutralizers zijn zeer geconcentreerde pigmenten die de haarvezel neutraliseren. Ze verwijderen koperkleurige en gele ondertonen en geven een stralende glans aan het haar.

KEEP IT COOL

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet

Blond zijn is fantastisch en spannend, maar na het ontkleuren van uw haar blijft het kwetsbaar achter. De Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet geeft een diepe ultraviolette verzorging en is ideaal voor koel ontkleurd en grijs haar.

Het normale gebruik van deze shampoo geeft een langdurige anti-koperkleur bescherming en verwijdert ongewenste gele tonen om zo blonde tinten langer koel te houden.

YOU DARE, WE CARE

DARE TO GO BLONDE

Iedere blonde vrouw heeft haar eigen verhaal. Misschien is uw relatie uit, heeft u een nieuwe baan of wilt u zomaar iets nieuws. Voor de één is blond energiek en speels. Voor de ander is het juist luchtig en onschuldig. Het is een frisse start, uw kans om een nieuw verhaal te schrijven.

Blonde can be whatever you want it to be, as long as you dare to do it, and make it your own.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.