Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Make-up remover

(197)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Make-up-remover

Aan het eind van elke dag weet u wat u te doen staat: uw make-up verwijderen. Daar hebben we niet altijd zin in, maar het is een essentieel onderdeel van uw gezichtsverzorging. Door uw make-up te verwijderen zorgt u er namelijk voor dat uw huid eventuele crèmes en serums perfect op kan nemen, en dat ze 's nachts kan ademen.

Wat doet een make-up remover?

Een goede make-up remover doet wat de naam al belooft: ze verwijdert make-up op een grondige manier, zonder daarbij de huid te irriteren. Zeker wanneer u waterproof make-up draagt, heeft u een make-up remover nodig. Met alleen water krijgt u die er namelijk niet af. Daarvoor kunt u ook kiezen voor een speciale waterproof make-up-remover.

Waarom een make-up remover zonder olie?

Sommige make-up-removers bevatten olie. Daar lost make-up namelijk in op, zodat u het makkelijk weg kunt spoelen of vegen. Maar wanneer u een gevoelige of onzuivere huid hebt, kan een make-up-remover zonder olie een beter idee zijn. Die reinigt uw huid zonder deze vet(ter) te maken.

Online make-up-remover bestellen

Make-up-remover nodig? Die bestelt u snel en eenvoudig online. En bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.