Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Rimmel lipstick: een topproduct op alle fronten

Met een lipstick van Rimmel kiest u voor een topproduct dat op alle fronten voldoet aan de wensen en eisen van kritische dames die een zo groot mogelijke kwaliteit van hun make-up op prijs stellen. Als u veel zorg en aandacht hebt besteed aan bijvoorbeeld prachtige oogschaduw, kleurvaste mascara en een aantrekkelijke gezichtscrème, dan is een goede lipstick een uitstekende finishing touch. Uw lippen zijn echte aandachttrekkers in uw gezicht en het is dus van groot belang dat u kunt kiezen voor een lipstick die een waardevolle aanvulling is binnen een complete gezichtsverzorging. Rimmel is een uitstekend bekendstaande en ervaren leverancier van eersteklas make-upartikelen die een fashion-forward mondaine look weten te vertalen naar kwaliteitsproducten en hippe kleuren die gelijke tred houden met de meest recente trends in mode. Bovendien maakt Rimmel producten die stuk voor stuk huidvriendelijk en gemakkelijk aan te brengen zijn. Zo maakt u met Rimmel altijd een verstandige keuze qua uitstraling én modern gebruikersgemak!

Zie er altijd goed uit met de juiste lipstick

Een kwalitatief goede lipstick heeft niet alleen een prachtige kleur, maar levert ook de hele dag door een comfortabel gevoel zonder droge of gebarsten lippen. Zo voelt u zich met de Rimmel lipsticks onder alle omstandigheden zelfverzekerd en tot in de puntjes verzorgd. Een Rimmel lipstick blijft de hele dag goed zitten, ook tijdens het eten en drinken. U hoeft dus niet bang te zijn voor lelijke vlekken rond uw lippen. Rimmel biedt een ruim assortiment verschillende lipsticks met een gevarieerd eigentijds kleurenpalet. U kunt het complete assortiment bekijken bij Douglas en snel en eenvoudig uw favoriete model online bestellen om zelf te kunnen ondervinden hoeveel dit in Londen opgerichte cosmeticamerk u te bieden heeft.

Prachtige volle lippen en optimaal comfort

Met een Rimmel lipstick verzorgt u uw lippen op aangename wijze. Uitgekiende kleuren en een huidvriendelijke samenstelling zorgen voor lippen met een volle look en optimaal comfort. Met uw persoonlijke keuze uit de collectie kunt u een adembenemende match maken met al uw favoriete mode en bijpassende accessoires uit uw eigen garderobe!