Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

OPI nagellak: niet alleen voor beroemdheden

In niets is meer merkbaar dat George Schaeffer zo'n veertig jaar geleden zijn cosmeticaproducten in de Verenigde Staten winkel-aan-winkel moest zien te slijten. Want inmiddels zijn zijn OPI nagellakken een toonaangevende naam in mondiaal opzicht en dragen diverse wereldsterren het merk uit. Sommige prominenten kregen zelfs hun eigen lijn. Zanger Justin Bieber, tennisster Serena Williams (met Glam Slam) en zangeressen als Kate Perry, Selena Gomez en Mariah Carey leenden hun naam met liefde aan OPI. En dat niet alleen omdat de producent in de loop der jaren de naam zelf verbond aan diverse goede doelen-organisaties, toch vooral omdat de kwaliteit van de lak enorm hoog is.

Niet duur; wel duurzaam

Denk niet dat de populariteit van de OPI nagellakken onder deze 'celebs' het merk meteen in een hogere prijsklasse duwt, want niets is minder waar. U bent met deze nagellak namelijk helemaal niet duur uit, wanneer u uw kostbare nagels een opvallende uitstraling wilt geven. Dat gerenommeerde manicures, pedicures en schoonheidsspecialisten wereldwijd heel vaak kiezen voor OPI is in dat opzicht al veelzeggend. De nagellak blijft namelijk doorgaans enkele dagen langer zitten dan die van vele andere merken en die duurzaamheid gaat ook nog eens gepaard met een groot kleurenarsenaal. Bovendien biedt het merk ook volop keuze in nagellak met speciale effecten, zoals glitters. Voor alle gelegenheden heeft OPI dus de juiste keuze in (gel)nagellak.

Veilig in het gebruik

OPI nagellak biedt niet alleen voordelen als het gaat om de keuze in kleuren, de prijzen of de toepassingsmogelijkheden. Het is ook heel veilig in het gebruik, want al lang geleden heeft de producent het gebruik van chemische toevoegingen als DBP((dibutyl phthalate), tolueen en formaldehyde in de ban gedaan. Ook het toepassen van het ProWide-penseel om egaal en streeploos te kunnen lakken, is revolutionair te noemen. Voor de wat smallere nagels is het daarbij aan te raden om het penseel een kwartslag te draaien, zodat u gebruik maakt van de smallere zijde. Dat maakt de OPI nagellakken in meerdere opzichten ideaal.