Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
20% korting* op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60 = 1 cadeau & € 110 = 2 cadeaus)**

OPI

(78)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

OPI nagellak kopen in de DOUGLAS Online-Shop - luxe nagellak met creatieve naamgeving

OPI nagellak - Wat hebben Mariah Carey, Gwen Stefani en Katy Perry gemeen, behalve dat ze wereldsterren zijn? Ze hebben hun eigen collecties ontworpen voor het populaire nagellakmerk OPI. Ga met OPI mee op een wereldreis naar de meest indrukwekkende, levendige, kleurrijke en charmante plekken op aarde.

Nagellak van OPI

Uiteraard staat OPI niet alleen bekend om de mooie naamgeving van nagellakken, maar ook om de uitstekende producteigenschappen. Alle nagellakken van OPI hebben nu de "Pro Wide Brush", een perfect borsteltje, waarmee het voor iedereen eenvoudig wordt om nagellak aan te brengen.

In 2006 werd de gehele OPI-nagellaklijn opnieuw geformuleerd en overgeschakeld naar 3free: dat betekent vrij van tolueen, vrij van DBP en vrij van formaldehyde. De nagellakken van OPI zijn absoluut dierproefvrij. Om lang van uw manicure te kunnen genieten, gebruikt u na het aanbrengen van de kleurencoat een topcoat. Bij Douglas vindt u OPI’s top coat voor nagellak, waardoor deze langer mooi blijft, glanst en snel droogt.

OPI nagellak online kopen - Hoogwaardige verzorging voor gezonde nagels

OPI nagellak: OPI verwent uw handen en voeten niet alleen met nagellak van hoge kwaliteit, maar ook met verschillende verzorgingsproducten. Om de nagelgroei te stimuleren en de natuurlijke nagel te versterken, gebruikt u de OPI Natural Nail Strengthener, die ook online beschikbaar is. De tweezijdige OPI-polijstvijl zorgt voor een nette afwerking van uw natuurlijke nagels: de groene kant reinigt de nagels en wit geeft ze glans. U kunt kleine krasjes tijdens het lakken direct corrigeren met de Nail Corrector Pen. Wilt u uw nagellak verwijderen? Probeer dan de OPI Lacquer remover voor een zachte verwijdering.