Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

OPI - Nagellak

(46)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

OPI Nagellak: Een topproduct voor perfect gelakte nagels

Met perfect gelakte nagels vestigt u op aantrekkelijke wijze de aandacht op uw handen. Onze handen gebruiken we de hele dag door. Het is daarom plezierig wanneer uw handen goed verzorgd zijn zodat u op de mensen om u heen een goede indruk maakt. Met een OPI Nagellak uit het assortiment van beautyexpert Douglas, kiest u voor een topproduct van een eersteklas nagellakspecialist uit de Verenigde Staten. Zoals u mag verwachten van een internationaal merk dat zich heeft toegelegd op hand- en voetverzorgingsproducten, vindt u bij OPI uitsluitend de hoogwaardige kwaliteit die uw nagels verdienen. Eenvoudig aan te brengen, langhoudend en kleurecht, zijn, naast een huidvriendelijke samenstelling, de belangrijkste kenmerken van alle nagellakken uit het aanbod van OPI.

Gebruiksvriendelijke nagellak uit een stijlvol assortiment

De professionals van OPI hebben nagellakken ontwikkeld die niet alleen erg mooi, maar ook nog eens efficiënt, gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Alle nagellakken uit de collectie zijn DBP-, tolueen- en formaldehydevrij zodat uw huid optimaal beschermd is. Daar komt nog bij dat ieder flesje OPI Nagellak het revolutionaire ProWide penseel bevat waarmee u uw nagellak nog eenvoudiger streepvrij en egaal kunt aanbrengen. De nagellak van OPI staat uitstekend bekend om de geraffineerde samenstelling, de modieuze kleuren en exclusieve namen. Zo kunt u bij Douglas onder meer kiezen voor de Infinite Shine, een nagellak met een 3-stappen-systeem voor intense hoogglanskleuren. Ook de Classics Parelmoer, de Softshades pastel en de Breakfast At Tiffany's nagellak zijn echte toppers van OPI.

Veel kleurpigmenten en elegante glans met OPI Nagellak

Met een OPI Nagellak kiest u voor een product met veel kleurpigmenten en een elegante glans. De trendy kleuren passen goed bij alle kleding, schoenen en accessoires die op dit moment populair zijn. Zo zorgt u met uw persoonlijke keuze uit het assortiment nagellakken van OPI, voor een modieuze look op alle fronten. Wanneer u verschillende modellen aanschaft, kunt u regelmatig variëren en telkens nieuwe sprankelende elementen toevoegen aan de verzorging van uw handen. U kunt uw favoriete OPI Nagellak snel en eenvoudig bestellen in de Douglas online-shop waar u in een afwisselend aanbod nog veel meer goede beautyproducten kunt vinden.