Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Shopping night: alléén vanavond -25% op ALLES* & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)!**

Herome Cosmetics - Nagels

(46)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Herôme nagellak, toonaangevend en trendy

Vaak laten we onze nagels glanzen met hun natuurlijke glans, maar bij bepaalde gelegenheden kiezen we ervoor om ze een mooie kleur te geven. Zo brengen we extra contrast in onze outfits en maken we van onze handen de juweeltjes die ze kunnen zijn. De Nederlandse firma Herôme Cosmetics is al zeker dertig jaar toonaangevend op het gebied van nagelverzorging. Niet alleen hebben ze elk seizoen de meest trendy modekleuren. U kunt ook bij ze terecht voor tinten die altijd elegant en klassiek blijven. Daarnaast bieden ze nog een uitgebreid assortiment op het gebied van hand- en voetverzorging en vergeten ze uw wenkbrauwen en wimpers ook niet.

Extra zorg met Herôme nagelverharder

Als u uw nagels lakt met een mooie, dekkende Herôme nagellak, of van nail-art uw passie heeft gemaakt, dan wilt u uw kunstwerkjes zo lang mogelijk goed houden. Dat begint al met het aanbrengen van een zo dun mogelijke, maar toch dekkende laag en voldoende tijd te investeren in het opdrogen ervan. U kunt uw nagels beschermen met een basiscoating onder de Herôme nagellak van uw keuze en het resultaat van uw nail-art beschermen met een top coating. In een aantal gevallen blijkt het resultaat niet voldoende. Als u veel last heeft van brosse en te droge nagels die snel beschadigen, dan zou Herôme nagelverharder voor u een uitkomst kunnen zijn. Nagelverharder stimuleert de nagelgroei en beschermt uw nagels.

Veel merken en kleuren van Herôme bij Douglas

Wie haar nagels soepel en gezond wil houden, kan kiezen voor een voedende nagelolie en een crème om de nagelriemen in topconditie te houden. Dit zorgt voor gezonde nagelgroei en garandeert een beter en fraaier resultaat als u uw nagels lakt. Ook deze producten vindt u in het assortiment van Herôme – net als nail polish remover en de meest uiteenlopende kleuren Herôme nagellak. U kunt uw assortiment van Herôme eenvoudig bij Douglas online bestellen en snel geleverd krijgen. Wilt u liever een persoonlijk advies? U bent altijd welkom in een van onze vele winkels.