Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
DOUGLAS BEAUTY WEEKEND:  -20%* op ALLES & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Nagelverharder en Base Coat
Nagelverharder

10 ml
Adviesprijs€ 15,47
€ 12,37
Je bespaart 20%
Online op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.032567
EigenschapVersterking
ToepassingsgebiedNagels

Herome Nagelverharder en Base Coat - Nail Hardener Sensitive - met Keratine verbetert de Conditie van de Nagels - TFS Hars- en Tolueenvrij - 10ml

Door toegevoegde Keratine zorgt de Nail Hardener Sensitive voor een versterkende en verbeterde conditie van nagels. De “sensitive” uitvoering van de oorspronkelijke succesformule is geschikt voor lichte nagelproblemen. De Herome Nail Hardener Sensitive wordt tevens geadviseerd als verharder tussen de gebruikte kuren van de Herome Nail Hardener Strong en Extra Strong in. Mooie lange nagels zijn voor iedereen mogelijk!

Aanbevolen in combinatie met: Om de nagels veerkrachtig te houden raden wij aan om de nagelverharder te combineren met de Herome Nourishing Nail Oil. De Herome Nourishing Nail Oil. Deze olie zorgt ervoor dat de nagels soepel en veerkrachtig blijven en is onbeperkt te gebruiken.

Tip: Breng de Herome Nourishing Nail Oil tijdens de nagelverharder kuur aan de onderkant van het uiteinde van je nagels aan. Dit geeft de nagels extra veerkracht! Met de Nourishing Nail Oil wordt voorkomen dat nagels afbreken als je je nagel ergens tegenaan stoot.

10 ml