Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Scottish Fine Soaps

(115)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Dit is The Scottisch Fine Soaps Company

Al sinds 1974 creëert The Scottisch Fine Soaps Company dé producten waarmee jij je haar, gezicht en lichaam verzorgt. Van luxe zepen tot dikke crèmes: in deze collectie komt van alles voorbij. De bestseller? Dat is met stipt de Scottisch Fine Soaps Au Lait-lijn. Deze producten zijn klassiek, stijlvol en hebben een iconisch design. De crèmige formules laten jouw huid zacht en soepel achter. Ook de geur laat niets te wensen over. Alles ruikt fris en verfijnd. Ontdek alle Scottish Fine Soaps bij Douglas en verwen jezelf.

Verzorg jezelf van top tot teen met Scottish Fine Soaps

Als je niet goed weet wat je moet kiezen, zijn wij hier om jou te helpen. Bedenk eerst waar jij behoefte aan hebt. Is dat fijne handverzorging, baardstyling, douchegel of allemaal tegelijk? Links van je scherm filter je op verschillende categorieën. De Scottisch Fine Soaps Au Lait Hand Wash, bijvoorbeeld, is ideaal om bij de kraan in de keuken, badkamer of toilet neer te zetten. Zo kunnen je gasten én jijzelf genieten van schone handen die ook nog eens lekker ruiken. Als je een keer een andere productlijn wilt uitproberen, is La Paloma een goede optie. Deze is bloemig, fruitig en kruidig.

Scottisch Fine Soaps bestellen in Nederland

Ook leuk: doe Scottisch Fine Soaps cadeau! Zoek bijvoorbeeld een samengestelde set uit en je bent meteen klaar. Zowel online als in onze winkels kun je gebruikmaken van onze gratis inpakservice. Ook krijg je altijd twee samples mee. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty.