Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

GLOW ON THE GO!

LUNA 4 go

Lichte, compacte gezichtsborstel die je gezicht reinigt en verstevigt. Deze musthave zorgt voor een 99,5% schonere huid in een oogwenk!

LUNA™ heeft een reinigingsoppervlakte met zachte, ultra-hygiënische siliconen borstelhaartjes. Met 8 pulsatie intensiteiten bepaal jij de intensiteit van de reiniging en zal je huid meer stralen dan ooit tevoren!

Shop LUNA 4 go in jouw favoriete kleur

Image alt tag

IRIS 2 EYE MASSAGER

DEPUFF & BRIGHTEN

Laat vermoeide ogen weer stralen met eeuwenoude lymfedrainagetechnieken die door FOREO heruitgevonden werden. Verhelder, verminder donkere kringen en wallen en verminder lijntjes in enkele secondes!

Image alt tag

UFO 2, BEAR & Bulgarian Rose Sheet Mask

Voeden & liften voor de perfect glow

UFO 2

Gezichtsbehandeling in 2 minuten

Verhoog het vochtgehalte van de huid met 126% na het eerste gebruik en verminder rimpels in slechts 7 dagen.

Ontdek nu

BEAR

Face lifting

Het gebruik van de BEAR verstevigt je huid en geeft contouren aan de 65+ gezichts- en nekspieren voor een verjongend effect op de huid.

Ontdek nu

BULGARIAN ROSE MASK

Dual-mode sheet mask

Gebruik de Bulgarian Rose Mask als een sheetmasker voor een ontspannende behandeling van 20 minuten of als een thuisspa van 2 minuten in combinatie met de UFO.

Ontdek nu

FOREO

(83)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

FOREO – de Zweedse innovatie voor uw huid

Het Zweedse merk FOREO is een absolute revolutie op de beautymarkt. Het is gewijd aan het aanbieden van professionele schoonheidsbehandelingen aan een breed publiek. De naam verduidelijkt deze filosofie, omdat FOREO niets anders betekent dan 'voor iedereen'. Het cult-label, gevestigd in Stockholm, werd opgericht in 2013 en groeide snel uit tot een internationaal succesvol bedrijf. De toewijding werpt zijn vruchten af en het merk heeft in de loop der jaren verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn verfijnde verzorgingstools. Het assortiment omvat creatieve en geavanceerde producten voor gezichtsreiniging. De tools maken indruk door hun aantrekkelijke ontwerp en eenvoudige bediening. Uitgerust met de nieuwste technologie, reinigt de gezichtsverzorging uw huid intensief en diep. Het resultaat: een frisse, stralende en gezonde teint. FOREO's geïntegreerde anti-aging behandelingen helpen zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden, waardoor uw huid er jeugdig en levendig uitziet. Bij Douglas vindt u diverse producten van FOREO. Maak van uw ochtendverzorgingsroutine een schoonheidsritueel!

De FOREO verzorging: Wellness voor iedere dag

FOREO-producten bieden meer dan alleen verzorging - ze geven uw huid echte spa-ervaringen. De ESPADA-reeks tools reinigen de onzuivere huid met innovatieve Blue Light-technologie. Dankzij de lichtimpulsen behandelt de professionele reiniging de kleinste huiddeeltjes nauwkeurig en grondig. Het LED-blauwe licht bestrijdt onzuiverheden met zijn antibacteriële werking en ondersteunt ook de regeneratie van uw huid. Vanwege de zachte siliconen die ESPADA omringen, is het apparaat extreem hygiënisch en waterdicht.

FOREO tools voor dames

De gezichtsverzorgingsportfolio van FOREO voor dames omvat gezichtsborstels, maskers en massagebehandelingen, evenals oogverzorging. De oogmassageapparaten uit de serie Iris verminderen wallen, rimpeltjes en donkere kringen onder de ogen. De Eye Massager behandelt uw ogen met zachte impulsen en elimineert tekenen van vermoeidheid. Door de speciaal ontwikkelde T-Sonic-technologie verlicht de massage de ogen en geeft deze frisheid en vitaliteit. Gebruik Iris 's ochtends en' s avonds gedurende één minuut. U zult snel merken dat de huid rond uw ogen steviger en gezonder aanvoelt. Het apparaat is klein en licht in gewicht en past gemakkelijk in elke reistas.

Effectieve gezichtsreiniging van FOREO op het hoogste niveau

De gezichtsreinigingsborstel LUNA 2 is een revolutionair hulpmiddel dat gezichtsreiniging en anti-aging-effecten combineert. De borstel is uitgerust met zachte siliconen noppen en zorgt voor een zachte maar grondige reiniging. Onzuiverheden, make-upresten of olie verwijdert LUNA effectief en voorzichtig. Dit geeft u een beter uiterlijk van de huid en crèmes en andere huidverzorgingsproducten zullen sneller worden opgenomen. De borstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elke kleur is gericht op een specifiek huidtype. Bovendien heeft FOREO de kleinere versie, LUNA MINI 2, ontwikkeld. Dankzij het compacte formaat kan het ook in een handtas worden meegenomen.

FOREO tools voor mannen

De gezichtsreinigingsborstels van het FOREO-merk zijn ook verkrijgbaar in de herenversie. Voor de verzorging van de gestreste huid na het scheren is de LUNA 2 for Men-borstel de juiste keuze. Binnen een minuut voert ze een diepe reiniging van het gezicht uit en verwijdert ze huidschilfers. Bovendien bereidt het uw huid optimaal voor op scheren door irritatie tegen te gaan. Gebruik voor een uitgebreid verzorgend effect de reinigingslotion Cleanser for Men als aanvulling. Dit versterkt en reinigt uw huid. De blauwe gel verandert na aanbrengen in wit schuim, dat overtuigt door het vochtinbrengende en regenererende effect. Ontdek de innovatieve en effectieve gezichtsverzorging van FOREO in de Douglas online shop. Eenmaal toegepast, wilt u in de toekomst niet meer zonder!