Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Banila Co - voor een gevoelige huid

Het trendy K-Beauty-merk Banila Co heeft een misse sinds 2006: De beautydromen van make-upliefhebbers waarmaken. De huidverzorging van het Koreaanse merk staat op de voorgrond, omdat een goed verzorgde huid uw teint laat stralen. De geavanceerde verzorgingsformules zijn gemakkelijk te gebruiken en voltooien uw schoonheidsroutine. De producten zijn zacht voor uw huid en verwennen uw zintuigen.

Geen compromissen: stralende huid

Banila Co presenteert gezichtsverzorging die uw huid intensief hydrateert en ook geschikt is als basis voor uw make-up. U hoeft niet langer te kiezen tussen een egale teint en mooie make-up. Met Banila Co vindt u producten die uw teint laten stralen en u van uw beste kant laten zien. Een stralende huid geeft uw zelfvertrouwen een boost en onthult uw natuurlijke schoonheid. Voor wie op zoek is naar een zachte methode om 's avonds make-up te verwijderen, kan de juiste oplossing vinden met Banila Co. Of het nu gaat om een eenvoudige make-uplook voor op uw werk, of een glamoureuze make-up voor een speciale gelegenheid - het milde micellaire reinigingswater uit de Banila Co Clean it Zero-lijn verwijdert effectief elke make-up en is zacht voor uw gevoelige gezichtshuid.

K-beauty bij Douglas

Ervaar hoe intensieve zorg uw huid laat stralen. De geselecteerde producten van het toonaangevende Koreaanse trendmerk wachten op u bij Douglas. Stop met compromissen sluiten tussen een mooie huid en fantastische make-up. Ontdek huidverzorging uit Korea nu bij Douglas.