Nu 25% korting op bijna alle geuren en tot 25% stapelkorting op bijna alle make-up! Nu besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending en retour
  Levering de volgende dag (de actuele levertijd wordt getoond tijdens het afrekenen)
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Merk-en productbeschikbaarheid
in onze storesBeschikbaarheid checken

In onze Online Shop vindt u ons meest uitgebreide beauty-assortiment. Niet alle merken die wij online aanbieden zijn in onze stores beschikbaar. Per store kan ook het assortiment verschillen. Wilt u weten of het gewenste product van uw favoriete merk in uw dichtstbijzijnde store verkrijgbaar is? Maak dan gebruik van de productbeschikbaarheidcheck. U kunt dan direct zien of het product van uw favoriete merk beschikbaar is in een store bij u in de buurt.

Product kiezen, woonplaats of postcode ingeven

Klik op het product waarvan u wilt weten of het in uw favoriete store op voorraad is. Op de productpagina aan de rechterkant vindt u de optie 'Beschikbaarheid controleren in een store'. Klik hierop en vul vervolgens uw woonplaats of postcode in. Klik op de button met de tekst 'CONTROLEER BESCHIKBAARHEID' om de resultaten te bekijken.

Zoekresultaten bekijken

Hier kunt u de beschikbaarheid van het product in uw favoriete store van uw zoekactie bekijken. Door naar beneden te scrollen kunt u ook de beschikbaarheid van het product in de stores in de buurt van uw zoekactie bekijken.

Meer info over de door u gekozen store

Klikt u op 'STORE INFO' dan treft u meer informatie over de door u gekozen store aan. Zo vindt u hier het telefoonnummer, de parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid met openbaar vervoer