Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 samples naar keuze  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment

Geniet nu van -20%* op bijna alle geuren & geursets + -25%* op alle make-up van Douglas Collection 🧡

Pure Silk Pillowcase - Queen
Kussensloop

1 stuk
€ 100,69
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner. Verwachte levertijd 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.175089
KleurWit
vormRechthoekig
Geschikt voorWonen
ToepassingsgebiedSlaapkamer

Omvat: 1 x wit pure zijden koningin kussensloop (20" x 30" / 51 cm x 76 cm)

Bij de dermatologen is slip het favoriete merk #1 voor zijden kussenslopen zowel voor hun patiënten als voor henzelf en hun gezinnen**

Het schoonheidsgeheim van beroemde hairstylisten, dermatologen en schoonheidsexperts.

HET VERSCHIL SLIPSILK:
De pure zijden slip producten zijn gemaakt van slipsilk. Speciaal ontworpen en geproduceerd volgens onze veeleisende normen, werd slipsilk tien jaar lang ontwikkeld en geperfectioneerd om de perfecte combinatie van schijn, dikte, zachtheid en duurzaamheid te waarborgen.

ANTI AGING:
We brengen een derde van ons leven in bed door. Bij laboratoria testen werd aangetoond dat slipsilk kussenslopen aanzienlijk minder gezichtscrème absorberen dan katoenen kussenslopen*, zodat ze ertoe kunnen bijdragen tot de goede hydratatie van uw huid en om uw waardevolle haar- en gezichtsproducten te doen blijven waar ze horen, op uw gezicht en haar. Ook werd aangetoond dat slipsilk voor gemiddeld 43% minder wrijving zorgt*, wat rukken en strekken op de delicate gezichtshuid beperkt.

ANTI SLAAPKREUKEL:
Er werd aangetoond dat slipsilk de wrijving tot gemiddeld 43% beperkt*, door de huid te laten glijden langs het kussen en zodoende de extra druk op de geplooide huid te beperken.

ANTI SLAAPHOOFD:
Gewone kussenslopen bevorderen knopen in het haar’s nachts. Bij laboratoria testen werd aangetoond dat slipsilk de wrijving tot gemiddeld 43% beperkt*.

*Vergeleken met ruim beschikbare katoenen kussenslopen met een 220-360 draaddichtheid.

**Volgens een enquete bij dermatologen in de VS uitgevoerd tussen 1-12 November 2021.

Wit


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.