Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

UFO™3 Mini
Reinigingstool

  • SALE
  • SALE
  • SALE
  • SALE
  • SALE
  • SALE
1 stuk
Adviesprijs€ 219,00
€ 175,20
Je bespaart 20%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1122912
ToepassingsgebiedGezicht

Foreo - UFO 3 Mini

SKINCARE VOOR STARTERS: MINI VOOR MAXIMAAL RESULTAAT IN 2 MINUTEN

De UFO™ 3 mini is ideaal voor degenen die nog maar net begonnen zijn met skincare en biedt een snelle oplossing voor een gezonde, energieke en stralende huid in slechts 2 minuten. De UFO™ 3 mini zit vol met functies die in populaire skincare apparaten te vinden zijn, heeft veel personalisatiemogelijkheden en is een perfecte introductie aan gezichtsbehandelingen thuis!

Naarmate we ouder worden, verliest de huid vocht. Dit tast de structuur aan en maakt de huid kwetsbaarder voor barsten, scheuren, rimpels, vlekken, dofheid, ontstekingen, wallen, kringen onder de ogen en gevoeligheid. Het is klinisch bewezen dat UFO™ 3 mini de hydratatie van de huid met 126% verhoogt in 2 minuten en de zichtbaarheid van rimpels vermindert in 7 dagen. Thermo-therapie helpt de ingrediënten en het vocht van het masker dieper in de huid door te dringen, verbetert de elasticiteit en maakt de huid voller, zachter en gladder, terwijl full-spectrum LED-lichttherapie de collageenproductie stimuleert en fijne lijntjes, oneffenheden en dofheid bestrijdt. Geniet van een diepe T-Sonic™ massage om de spanningspunten in de gezichtsspieren te ontspannen en stimuleert de bloedsomloop om verse voedingsstoffen en zuurstof naar elke huidcel te brengen voor een frisse glow.

De nieuwe en verbeterde generatie is ontworpen voor gepersonaliseerde zelfzorg en beschikt over de Easy Mode, die toegang geeft tot 8 van jouw eigen aangepaste behandelingen in offline modus. Klinisch bewezen effectiever dan een sheet mask alleen, UFO™ 3 mini is perfect te combineren met UFO™ geactiveerde maskers en FOREO's dual-mode sheet masks. Voldoe aan alle behoeften van je huid en ontdek de voorgeprogrammeerde behandelingen voor de beste resultaten, of creëer jouw eigen behandelingen.

1 Stuk