Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Reinigingstool

1 stuk
€ 399,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1122907
ToepassingsgebiedGezicht

Foreo - UFO 3 

ONMIDDELLIJKE DIEPE HYDRATATIE & GLOW - ALTIJD EN OVERAL

Ondanks het kleine formaat is de UFO™ 3 go in staat om een skincare revolutie te starten! UFO™ 3 go verwent je huid, behandeling na behandeling, waar het avontuur ook naartoe gaat. Laat je niet misleiden door het compacte, reisvriendelijke formaat. Het kleine zusje van de UFO™ 3 deelt dezelfde technologie en personalisatie mogelijkheden, waardoor zelfs de meest veeleisende gebruiker onder de indruk is. Dankzij het reisvriendelijke formaat van de UFO™ 3 go, kun jij de kracht van UFO™ 3 eenvoudig overal mee naartoe nemen.

 

Naarmate we ouder worden, verliest de huid vocht. Dit tast de huidstructuur aan, waardoor deze kwetsbaarder wordt voor barsten, breken, rimpels, vlekken, dofheid, ontstekingen, wallen, kringen onder de ogen en gevoeligheid. Van UFO™ 3 go is klinisch bewezen dat het de hydratatie in 2 minuten met 126% verhoogt en de zichtbaarheid van rimpels in 7 dagen vermindert. De thermo-therapie helpt de huid om de ingrediënten en het vocht van het masker dieper te absorberen, verbetert de elasticiteit en maakt de huid voller, zachter en gladder. LED-lichttherapie met een volledig spectrum licht stimuleert de collageenproductie en verfijnt de huid, bestrijdt lijntjes, oneffenheden en dofheid. Geniet van een diepe T-Sonic™ massage om de spanningspunten in de gezichtsspieren te ontspannen en stimuleert de bloedsomloop om voedingsstoffen en zuurstof naar elke huidcel te brengen voor een frisse glow. 

 

De Easy Mode is ontworpen voor persoonlijke zelfzorg en biedt toegang tot 8 van je eigen aangepaste behandelingen in offline modus. Klinisch bewezen effectiever dan een sheet mask alleen en UFO™ 3 go gaat perfect samen met UFO™ geactiveerde maskers en FOREO's dual-mode sheet masks. Voldoe aan alle behoeften vna je huid en verken de voorgeprogrammeerde behandelingen voor de allerbeste resultaten, of creëer jouw eigen behandelingen. Locaties zijn irrelevant. Routines zijn belangrijk.

1 Stuk