Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Top Coat
Nagellak

10 ml
€ 17,96
Op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.477366

Led-ish is een uithardbare nagellak, vrij van de 10 meest giftige stoffen, die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Led-ish valt tussen nagellak en gellak in en biedt het beste van beide. Je brengt het aan als gewone nagellak en hardt het uit als gellak, Led-ish heeft een langdurige draagtijd.

The best of both worlds op een natuurlijke wijze, zonder enige nagelbeschadiging! Led-ish is gemakkelijk te verwijderen binnen 2 tot 4 minuten in een badje van (non)aceton nagellakremover. Veeg de overgebleven Led-ish eenvoudig van de nagel of verwijder deze voorzichtig met een nail scraper of cuticle pusher en je bent klaar!
 
Led-ish heeft geweldige voordelen:

Niet meer wachten op het drogen van nagellak. Aanbrengen, uitharden en gelijk de deur uit met droge en mooi gelakte nagels met een perfecte glans.

Beschadigd..? Werk het direct zelf bij.
Snel te verwisselen van kleur, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

10 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.