Gratis verzending en retour    Gratis samples    De mooiste cadeaus    Grootste beauty-assortiment

Rouge Hermès
Eau de Toilette

100 ml
Adviesprijs€ 145,00
€ 116,00
Je bespaart 20%
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
Art-Nr.1009734

Een Parfum met een gepassioneerde kleur waarin de sensualiteit van vanille zich mengt met de roos en ylang-ylang. Geraffineerd en verbijsterend, het meest oriëntaalse Parfum van Hermès.

Gecreëerd door Akiko Kamei, deze geur draagt aldus de naam van Parfum d'Hermès. Geherinterpreteerd en omgedoopt als Rouge Hermès bij het ochtendgloren van het derde millennium, is deze bloemachtige, amberachtige halforiëntaalse geur, die een emblematische kleur van het huis weerspiegelt, de essentie zelf van raffinement. Zijn spoor, door zijn rijkdom alsook door de beheersing van zijn schrijfstijl, is onvergetelijk. Een liefdesroman, een rijke schrijfstijl, een Oosterse sfeer die een bevestigde en sensuele vrouwelijkheid uitdrukt.

100 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.