Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Chroma AbsoluSoin Acide Chroma Gloss
Haarbalsem

210 ml
€ 45,80
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.445514
EffectGlossy
ConsistentieVloeistof
FinishStralend
EigenschapZorgzaam, Anti-Frizz, Regenererend, Antioxidant
HaartypeGekleurd Haar, Beschadigd Haar, Gebroken Haar
Product typeParfumfles
ToepassingsgebiedHaar

Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss is een oppervlakte vernieuwende, uitspoelbare glansbehandeling voor elk type gevoelig of beschadigd, gekleurd haar. Een transparante, vloeibare formule, die in contact met het water in een volle witte crème textuur verandert. Een wonderformule met een diepwerkende voeding voor de haarvezels, door ze te transformeren en het oppervlak te verzegelen voor een afname van de porositeit, intense zachtheid en een heldere glans.

Het haar is 94% meer gehydrateerd* en per direct zachter Het haar is 96% sterker**, met een afname van de porositeit voor een langer kleurbehoud. Het haar is zo gezond dat zelfs na 6 weken, 92% van de kleurintensiteit is behouden.*** De kleur is gesublimeerd, met 70% meer stralende glans* Chroma Absolu pakt de 3 belangrijkste uitdagingen aan waarmee gebruikers van kleurverzorging worden geconfronteerd: porositeit en breuk, door kleuring veroorzaakte pluis & kleurinstabiliteit en dofheid. Chroma Absolu gebruikt haar innovatieve nieuwe technologie, met 3 ultraverzorgende zuren en Centella Asiatica, om de gezondheid van het haar van binnenuit te herstellen.

*Instrumentele test
**Instrumentele test: Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
***Instrumentele test: Bain Riche Chroma Respect + Soin Acide Chroma Gloss

210 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.