Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Moncler Pour Homme
Eau de parfum

60 ml
€ 80,00
Online beschikbaar
100 ml
€ 120,00
Online beschikbaar
150 ml
€ 180,00
Online beschikbaar
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.297272
GeurnootHoutachtig, Aromatisch
TopnootSalie
HartnootCipres, Cederhout, Cederhout
BasisnootHout, Vetiver
Ik ben refillableJa
Ik ben een refillNee
Product typePompfles
Cadeau voorVerjaardag

Moncler Pour Homme is een houtachtige aromatische geur en vangt de levendige natuurlijke schoonheid van een alpenbos. Te beginnen met het exclusieve Alpine Green-akkoord voor Moncler dat, in combinatie met de energieke frisheid van Clary Sage, de geur door een lommerrijke uitgestrektheid van bergdennen tilt. Direct opwarmend door een overdosis Cederhout, vormt het exclusieve Mountain Woods-akkoord een cocooning, aardse drydown wanneer het wordt versmolten met het magnetisme van Vetiver. 

De Moncler Pour Homme-geur wordt getoond in een unieke 'borraccia'-flesvormige fles omringd met een geribbelde zilveren kast en dop - een utilitaire echo van Moncler's bergbeklimmingsoorsprong en de iconische gewatteerde constructie van een Moncler-jas.

Een LED-scherm siert de fles van de oplaadbare 150ml-editie van de Moncler Pour Homme Eau de Parfum, met een verlicht berichtenpaneel dat kan worden aangepast via een Bluetooth-smartphone-app. Met deze speelse innovatie kunt u een persoonlijke notitie schrijven die in scrollende rode letters over de spiegelende gevel van de fles verschijnt wanneer deze wordt geactiveerd door de Moncler-logovormige drukknop in het zwart.

Perfect voor een bijnaam, speciale boodschap of vakantiegroet, deze exclusieve technologische ontwerpfunctie is een blijvende echo van de Moncler-geest: van de bergen tot de stad.  

60 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.