Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

-21%* op bijna ALLES & kies alléén dit weekend online tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-**! 🎁

Idylle
Eau de parfum

75 ml
Adviesprijs€ 129,27
€ 102,12
Je bespaart 21%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.170573
Idylle maakt deel uit van Guerlain's Les Légendaires geurcollectie. Een collectie van emblematische geuren, al meer dan een eeuw samengesteld door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke parfumbibliotheek, die het Huis Guerlain tracht te bewaren.

In deze combinatie van de sensualiteit van chypre en de intieme nuance van witte muskus met een boeket bloemen, het symbool van een liefdesverklaring, geeft Thierry Wasser uitdrukking aan het zinnelijke en romantische idee van de idylle.
Idylle opent met een bloemenregen, een fris en vrolijk boeket bestaande uit lelietjes-van-dalen, pioenroos, fresia en witte sering. Het hart onthult jasmijn vermengd met een mix van Bulgaarse rozen. De basis voegt een sensueel chypre akkoord toe, bestaande uit patchoeli en witte muskus.

Topnoten: Lelietjes van dalen, Pioenroos, Freesia, Witte lelie
Hartnoten: Patchouli, Witte musk
Basisnoten: Jasmijn, Communelle van Bulgaarse rozen
75 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.