Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
DOUGLAS BEAUTY WEEKEND:  -20%* op ALLES & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

My WayIntense Eau de Parfum
Eau de parfum

Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.218456
GeurnootBloemig
TopnootOranje Bloesem
HartnootTuberoos
BasisnootVanille
Ik ben refillableNee
Ik ben een refillNee
SeasonWinter
Product typeFles
ToepassingsgebiedLichaam
CadeautipVerjaardag, Een bedankje, Kerstmis

Giorgio Armani My Way Intense Eau de Parfum - Damesgeur

Een damesgeur die intense ervaringen & authentieke ontmoetingen omvat
My Way Intense is een uitnodiging tot zelfontdekking, betekenisvolle ontmoetingen en intense ervaringen. Het versterkte bloemige karakter op een verslavende houtbasis is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De dames parfum heeft een basis van sandelhout, aangevuld met de sensualiteit van vanille.

Ontdek My Way Intense:

  • Familiegeur: Bloemig hout
  • Topnoot: Oranjebloesem uit Egypte
  • Hartnoot: Tuberoos uit India
  • Basisnoten: Sandelhout uit Nieuw-Californië & Vanille uit Madagaskar
 
Versterkt bloemig karakter
De geur begint met heldere noten van oranjebloesem uit Egypte. Het intense hart van tuberoos uit India geeft de bloemensignatuur een crèmig en fluwelig facet. In de basis zorgt de combinatie van sandelhout uit Nieuw-Caledonië en sensuele vanille uit Madagaskar voor een verslavende crèmige twist.

De flacon als krachtige geluksbrenger
De diepblauwe steen is een krachtige geluksbrenger die symbool staat voor alle beleefde ervaringen. De intensiteit en betekenis van deze momenten die in de dop gebundeld zijn stralen door in het glas van de flacon die baadt in een helderblauwe schijn. De diepblauwe tint van de dop, een duidelijke metafoor van de aarde, wordt geaccentueerd door een gouden ring die de flacon een luxueuze uitstraling geeft en symbool staat voor de unieke ontmoetingen op ieders levenspad.

Duurzaam
Natuur is de puurste vorm van schoonheid, en is altijd een inspiratiebron geweest voor Giorgio Armani. Van het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen tot de combinatie van natuurelementen en tijdloos design, Giorgio Armani's werk straalt eenvoud, veeleisendheid en duurzaamheid uit. Het merk vertaalt zich in drie cruciale gebieden die bijdragen aan de tijdloosheid en duurzaamheid van het merk: eco-design door navulbare en herlaadbare verpakkingen met gerecyclede en recyclebare materialen, om klimaatverandering te bestrijden en om de schaarste van schoon water tegen te gaan.

30 ml


My Way Intense

Een extra helder bloemenboeket

Topnoot

ORANJEBLOESEM

De oranjebloesem is afkomstig van handgeplukte bittere sinaasappelen uit Egypte en wordt verkregen dankzij een moderne versie van het artisanale enfleurage-extractieproces.

Hartnoot

TUBEROOS

Een nieuwe, intense tuberoosabsolu samengesteld uit crèmige, fluwelige facetten versterkt en accentueert de moderne, zonnige tuberoosabsolu van de geursignatuur.

Basisnoot

SANDELHOUT & VANILLE

Een verslavende en sensuele houtbasis versterkt door een blend van crèmig natuurlijk sandelhout en een intense, omhullende infusie van bourbonvanille.

My Way Intense

Leef je eigen leven, maar doe het intens

My Way Intense is een vrijgeleide voor zelfontdekking, betekenisvolle ontmoetingen en intense ervaringen. Het versterkte bloemige karakter op een verslavende houtbasis is opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

I AM WHAT I LIVE

Ontdek meer

My Way geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten waarvan een groot deel verantwoord en duurzaam verkregen wordt.

De diepblauween gouden dop lijkt op eentalisman waarin alle ervaringen vervat zijn. De intensiteit van al deze momenten die de dop bundelt straalt door in het glas van de flacon die baadt in een helderblauwe schijn.